up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Fox rage Pehmeä Viehe Replicant Wobble 180 mm 90g

Fox rage Pehmeä Viehe Replicant Wobble 180 mm 90g

Fox rage Pehmeä Viehe Replicant Wobble 180 mm 90g

plus
Fox rage

Fox Rage Pehmeä Viehe Replicant Wobble 180 mm 90g

Tuotekuvaus Fox rage Pehmeä Viehe Replicant Wobble 180 mm 90g

Fox Rage Replicantin tarttumisvoima on legendaarinen, ja nyt wobble on palannut kaikkien aikojen menestyneimmissä väreissään.


Ominaisuudet:

Klassinen Replicant Wobble -muoto erittäin houkuttelevalla, todistetusti kalanpyyntitoiminnolla
Saatavilla viidessä legendaarisessa värissä, jotka tarjoavat uuden Ultra UV -vetovoiman: UV Original Roach, UV Natural Ahven, UV Silver Baitfish, UV Kirjolohi ja UV Fire Tiger


Tekniset tiedot:

Neljä kokovaihtoehtoa: 7,5cm/10g, 14cm/55g, 18cm/90g ja 23cm/155g


Löydä suosikki Vieheetmallisi ja nauti merenkulku ja kalastussta. Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 30 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, jos et ole tyytyväinen Fox rage Pehmeä Viehe Replicant Wobble 180 mm 90g:n. Jos sinulla kysyttävää Fox rage Pehmeä Viehe Replicant Wobble 180 mm 90g:sta tai muista tuotteista, ole hyvä ja ota yhteyttä merenkulku ja kalastusasiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostitse.

Ominaisuudet Fox rage Pehmeä Viehe Replicant Wobble 180 mm 90g

Paino
50 - 99 g
Koko
151 - 205 mm
Väri
Monivärinen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up