up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Fox rage Pro Shad 180 Mm

Fox rage Pro Shad 180 Mm

plus
Fox rage

Fox Rage Pro Shad 180 Mm

Tuotekuvaus Fox rage Pro Shad 180 Mm

Loistava Fox Rage Pro Shad on nyt saatavana läpipainopakkauksissa neljässä upeassa kalansepävärissä ja kolmessa koossa.


Ominaisuudet:

Uudet Fox Rage Pro Shad Ultra UV- ja Super Natural -monipakkausvaihtoehdot
Vakiintunut kalanpyyntimalli
Saatavana neljänä suosittuna värivaihtoehtona; Super Natural Roach, Super Natural Pike, Ultra UV Lemon Tiger ja Ultra UV Ahven


Tekniset tiedot:

Pro Shad 10cm saatavana kolmena pakkauksena
Pro Shad 14cm saatavana kahdessa pakkauksessa
Plussat Shad 18cm saatavana yksittäisissä pakkauksissaJos etsit Fox rage Pro Shad 180 Mm:a, tänään on onnenpäiväsi. waveinn:ssa, omassa merenkulku ja kalastusverkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Vieheet tuotteet. waveinn tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman Pehmeät vieheet erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän Pehmeät vieheet on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.

Ominaisuudet Fox rage Pro Shad 180 Mm

Koko
151 - 205 mm
Väri
Keltainen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up