up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Fox rage Pro Shad 280 Mm

Fox rage Pro Shad 280 Mm

Fox rage Pro Shad 280 Mm

plus
Fox rage

Fox Rage Pro Shad 280 Mm

Tuotekuvaus Fox rage Pro Shad 280 Mm

Fox Ragen legendaarinen pehmeä syötti parani entisestään uuden Pro Shad UV Lemon Tigerin käyttöönoton myötä. Pro Shadin todistetut toiminnot ja kalanpyyntikyvyt ja niiden yhdistäminen olivat UV -reaktion kalastusreuna, nämä uudet vieheet antavat sinulle edun, kun sillä on todella merkitystä.


Ominaisuudet:

Vakiintunut kalanpyyntikyky
UV -reaktiivinen


Tekniset tiedot:

Tikku (UV) 28cm


Fox rage Pro Shad 280 Mm:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Pehmeät vieheettuotteita Vieheet kategoriastamme omasta merenkulku ja kalastus verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita Fox rage-tuotteita waveinn:ssa, löydät laajan valikoiman merenkulku ja kalastustuotteita, joista voit olla kiinnostunut. Fox rage on sitoutunut kehittämään ja parantamaan merenkulku ja kalastuskokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Ominaisuudet Fox rage Pro Shad 280 Mm

Koko
206 - 350 mm
Väri
Keltainen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up