up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Fox rage Replicant Roach 140 Mm 45g

Fox rage Replicant Roach 140 Mm 45g

Fox rage Replicant Roach 140 Mm 45g

plus
Fox rage

Fox Rage Replicant Roach 140 Mm 45g

Tuotekuvaus Fox rage Replicant Roach 140 Mm 45g

Loistava elämän kaltainen uistin, joka perustuu viimeiseen saaliskalaan, särkeen, uusi Realistic Roach Replicant tuottaa erittäin realistisen kehon muodon, joka on luotu uudesta erittäin kestävästä uistimateriaalista. Vatsakoukun kiertojärjestelmä ja huippuluokan koukut muodostavat valtavan yhdistelmän, kun kala osuu, kun taas kolme värivaihtoehtoa tarkoittaa, että voit soittaa muutokset saadaksesi heidät kiinnostumaan.


Ominaisuudet:

Erittäin realistinen saaliin rungon muoto
Erittäin realistiset värikuviot
Huippuluokan koukut
Vatsan koukkujen kiertojärjestelmä koukkujen pitämisen ylläpitämiseksi


Tekniset tiedot:

Kokoihin; 14 ja 18 cm
Super Natural Roach 45g 14cm


Fox rage Replicant Roach 140 Mm 45g:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Pehmeät vieheettuotteita Vieheet kategoriastamme omasta merenkulku ja kalastus verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita Fox rage-tuotteita waveinn:ssa, löydät laajan valikoiman merenkulku ja kalastustuotteita, joista voit olla kiinnostunut. Fox rage on sitoutunut kehittämään ja parantamaan merenkulku ja kalastuskokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Ominaisuudet Fox rage Replicant Roach 140 Mm 45g

Paino
30 - 49 g
Koko
101 - 150 mm
Väri
Monivärinen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up