up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Fox rage Replicant Trout 180 Mm 90g

Fox rage Replicant Trout 180 Mm 90g

Fox rage Replicant Trout 180 Mm 90g

plus
Fox rage

Fox Rage Replicant Trout 180 Mm 90g

Tuotekuvaus Fox rage Replicant Trout 180 Mm 90g

Fox Rage Replicant -perhe laajenee edelleen tällä uskomattomalla uudella lisäyksellä - Replicant Trout. Erittäin realistisilla yksityiskohdilla varustettu viehe on viritetty tarjoamaan saalistajille vastustamatonta uintitoimintaa.


Ominaisuudet:

Loistava uusi jäsen legendaarisessa Replicant-vieheperheessä
Super realistinen taimenrunko edistyneillä yksityiskohdilla
Sisältää klassisen Replicant-uintitoiminnan ja vetovoiman
Saatavana kolmessa Super Natural -värivaihtoehdossa; Kirjolohi, tiikeritaimen ja Atlantin Char
Vatsan koukkujen kiertojärjestelmä koukkujen pitämisen ylläpitämiseksi
Erittäin kestävä runkomateriaali
Huippuluokan koukut


Tekniset tiedot:

Saatavana neljässä koossa; 10 cm / 20 g, 14 cm / 55 g, 18 cm / 95 g ja 23 cm / 155 gwaveinn:stä, omasta merenkulku ja kalastusverkkokaupastasi, löydät suuren määrän eri kokoisia ja mallisia Fox rage Replicant Trout 180 Mm 90g tuotteita monissa iloisissa väreissä. Lisäksi, valikoimastamme löydät myös Fox rage:n tuotteita, kuten Replicant Trout 180 Mm 90g, kuten Vieheet kategoriasta merenkulku ja kalastus verkkokaupastamme. Lue asiantuntijoidemme neuvot ja vinkit liittyen merenkulku ja kalastus varusteisiin ja tsekkaa myös Fox rage Replicant Trout 180 Mm 90g:n asiakasarviot.

Ominaisuudet Fox rage Replicant Trout 180 Mm 90g

Paino
50 - 99 g
Koko
151 - 205 mm
Väri
Monivärinen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up