up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Glomex Antenni Ballade TV

Glomex Antenni Ballade TV

plus
Glomex

Glomex Antenni Ballade TV

Tuotekuvaus Glomex Antenni Ballade TV

23,5 dB: n TV-antenni saa monisuuntaisen, TV DVB T2 / TNT- ja HDTV-yhteensopivan antennin veneisiin ja ajoneuvoihin: se on erittäin kompakti, vain halkaisija 70 mm x 165 mm, erittäin kevyt, 110 g ja helppo asentaa sisäänrakennettu kiinnike


Glomex Antenni Ballade TV:lla on virallinen valmistajan takaama laatutakuu. Tehdessäsi ostoksia verkossa merenkulku ja kalastus kaupassa, saat Glomex Antenni Ballade TV:n kotiovellesi muutaman arkipäivän kuluessa. Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 53.99 $. Älä missaa mahdollisuuttasi!

Ominaisuudet Glomex Antenni Ballade TV

Väri
Valkoinen
Tuotetyyppi
Antennit

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Glomex Antenni Ballade TV

Hyvä tuote

-

Hyvä tuote, hyvä toimitus

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

 • 30 return

  30 PÄIVÄN HELPPO &
  NOPEA PALAUTUS

 • Pay

  100% VARMAA &
  KAUPANKÄYNTIÄ

 • like or return

  TYYTYVÄISYYS
  100 % TAKUULLA

 • pice

  ALHAISIMMAT HINNAT
  TAATUSTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up