up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Kelat

Virvelöinti - Väri: Musta

()
load

Mitä spinning kalastuksessa on?

Spinning kalastuksessa viittaa tiettyyn kalastustekniikkaan ja tarkoittaa myös tässä tekniikassa käytettyä kalastuskelan ja vavan yhdistelmää. Tässä erittely:

Kalastustekniikka: Spinning on monipuolinen ja suosittu kalastustekniikka, jossa onkija heittää vieheen tai syötin kehruuvavan ja kelan avulla. Heittäminen tehdään tyypillisesti irrottamalla siima kehruukelan kiinteästä kelasta tekniikalla, jossa siimasta pidetään kiinni etusormella tai rullan sankavarrella. Tämä mahdollistaa vieheen tai syötin heittämisen veteen helposti ja tarkasti.
Pyörivä kela ja sauva : Pyörivä kela, joka tunnetaan myös kiinteän kelan kelana, on suunniteltu avoimella pinnalla olevalla kelalla, jonka avulla siima voi kelata tasaisesti heiton aikana. Pyörivä kela on asennettu kehruutangon alle ja siinä on sankavarsi, joka ohjaa siiman kelalle. Pyörivälle on tunnusomaista suuret alaspäin osoittavat ohjaimet, jotka mahdollistavat siiman vapaan virtauksen heiton aikana.
Monipuolisuus: Spinning on kalastajien suosiossa sen monipuolisuuden vuoksi. Sen avulla kalastajat voivat heittää erityyppisiä vieheitä, kuten spinnereita, lusikoita, tulppia, pehmeitä muovisyöttejä ja elävää syöttiä, kohdistaakseen laajan valikoiman kalalajeja makean ja suolaisen veden ympäristöissä.
Helppokäyttöisyys: Spinning varusteet ovat suhteellisen helppokäyttöisiä, joten ne sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneillekin kalastajille. Tekniikka vaatii vähemmän taitoa heittää verrattuna joihinkin muihin kalastusmenetelmiin.
Käyttökohteet: Spinningiä voidaan käyttää erilaisissa kalastusskenaarioissa, mukaan lukien heittäminen rannalta, kalastus laitureilla tai laitureilla, uistelu ja jopa kevyt offshore kalastus. Se on tehokas basson, taimenen, pannukalan, kuha, hauen, snookin, punasimpun ja monien muiden lajien pyyntiin.
Siiman nouto : Kun siimaa otetaan talteen heiton jälkeen, onkija kääntää kelan kahvaa kelatakseen syötin tai vieheen. Pyörivän kelan muotoilu mahdollistaa sujuvan siiman noudon ja vetämistä säätämällä kalan pelaamista ja laskemista.
Spinning kalastuksessa kattaa sekä tietyn heittotekniikan että kehruukelojen ja vavojen käytön, mikä tarjoaa onkijalle monipuolisen ja tehokkaan tavan pyydystää eri kalalajeja eri ympäristöissä. Voit ostaa kehruukelan kaupoista Shimano Fishing , Daiwa , PENN , Hart ja Mikado .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje