up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Lalizas Kengät Skipper

Lalizas Kengät Skipper

Lalizas Kengät Skipper

plus
Lalizas

Lalizas Kengät Skipper

Tuotekuvaus Lalizas Kengät Skipper

Cruise tyylillä Lalizas Skipper Deck Shoes.


Suunniteltu tarjoamaan mukavuutta ja kestävyyttä, ne ovat ihanteellisia käytettäväksi aina, matkoilla merellä, kiertelevä maalla.


Kippari kengät ovat käsin ommeltu tai valmistettu palkkio Meksikon nahka rawhide nyöritys.


Heidän luistamaton kumipohja on erityinen muotoilu, niin tarjota mahdollisen pidon ja turvallisuuden ilman miehistöä ja liukas pinta, kuten kannet ja laiturit.


Heidän klassinen moccasin muotoilu mahdollistaa täydellisen istuvuuden oman jalka n luusto.Nämä monipuoliset kengät ovat saatavilla neljällä eri väriyhdistelmiä ja kukin 11 kokoa.


Ne ovat saatavana ruskea valkoisin tai ruskea pohja ja tummansininen valkoinen pohja.


Lalizas Kengät Skipper on täydellinen valinta täydentääksesi merenkulku ja kalastus varusteitasi. waveinn verkkokaupassa voit hyödyntää lukuisia etuja ja jos teet tilauksesi heti waveinn:ssa, saat tuotteesi kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Lisäksi, merenkulku ja kalastus verkkokaupastamme voit löytää muita merenkulku ja kalastus tuotteita, jotka sopivat yhteen Lalizas Kengät Skipper:n kanssa.

Ominaisuudet Lalizas Kengät Skipper

Kiinnitykset
Nauhat
Väri
Ruskea
Suositeltava käyttötarkoitus
Merenkulku
Kaupunki

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up