Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Lasten kengät

Lasten kengät merenkulku ja kalastus

Löydä laaja valikoima tuotteita Lasten kengät tuotteita henkilölle merenkulku ja kalastus. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa waveinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Lasten kengät

n merkit Lasten kengät

Mitä ominaisuuksia kalastuskengillä on?

Aqua kengät

Aqua kengät valmistetaan tyypillisesti liukumattomilla pohjalla, jotka tarjoavat erinomaisen pidon märillä ja liukkailla pinnoilla. Aqua kengät auttavat säilyttämään vakauden ja vähentävät liukastumis , putoamis tai loukkaantumisriskiä. Nämä kengät suojaavat jalkojasi teräviltä esineiltä, kuten kiviltä, kuorilta, korallilta tai kalastuskoukuilta, jotka voivat olla piilossa veteen.

Tossut

Etsi saappaat , jotka on valmistettu kestävistä, vedenpitävistä materiaaleista, kuten neopreenistä tai kumista. Nämä materiaalit auttavat pitämään jalat kuivina ja suojaavat niitä vedeltä, mudalta ja teräviltä esineiltä. Neopreenisaappaat tunnetaan eristysominaisuuksistaan, jotka voivat tarjota lämpöä kylmissä olosuhteissa. Oikea istuvuus on erittäin tärkeää mukavuuden ja liikkuvuuden kannalta kalastuksen aikana.

Saappaat

Kumisaappaat ovat yleinen valinta kalastukseen, koska ne ovat vedenpitäviä ja tarjoavat hyvän suojan vedeltä ja mutaa vastaan. Ne ovat erityisen hyödyllisiä kalastaessa märissä olosuhteissa tai kahlattaessa matalassa vedessä. Valitse saappaat, joissa on tukeva pohja ja riittävä pito estääksesi liukastumisen. Hengittävät kahluukengät ovat suosittu valinta.

Tukokset

Suljetut varvaspuukengät tarjoavat lisäsuojaa jaloillesi kalastuksen aikana. Niissä on suljettu etuosa, joka suojaa vahingossa tapahtuvilta iskuilta, roskilta tai esineiltä, joita saatat kohdata kahlaaessasi tai liikkuessasi vedessä.

Sandaalit

Etsi varvastossut , jotka on suunniteltu erityisesti veden tai vedenpitäviksi. Kalastukseen liittyy usein kastumista, ja haluat varvastossojen kuivuvan nopeasti epämukavuuden välttämiseksi. Varvastossut , joissa on pehmustetut pohjalliset ja kaarituet, jotka vähentävät väsymystä ja tarjoavat paremman iskunvaimennuksen. Jotkut kalastajat pitävät varvassuojalla varustetuista varvastossoista.

Sandaalit

Harkitse sandaaleja , joissa on sisäänrakennetut aurinkosuojaominaisuudet, kuten UV kestävät materiaalit tai lisäsuoja, joka suojaa jalkojasi auringon haitallisilta säteiltä, varsinkin jos kalastat aurinkoisessa tai kuumassa ympäristössä. Valitse sandaalit , jotka tarjoavat riittävän iskunvaimennuksen ja kaarituen, sillä kalastukseen liittyy usein pitkiä seisomista tai kävelyä.

Kengät

Vesikengät ovat monipuolisia ja sopivat erilaisiin vesiaktiviteetteihin, mukaan lukien kalastukseen. Ne ovat kevyitä, nopeasti kuivuvia ja tarjoavat hyvän pidon märillä pinnoilla. Etsi vesikenkiä, joissa on liukumattomat pohjat ja tiukka istuvuus mukavuuden varmistamiseksi. Voit ostaa nämä kengät näiltä merkeiltä: Helly Hansen , Daiwa , Lalizas , Hart , Talamex , Columbia , Timberland , Crocs ja Kali .
Kalastuskengät on suunniteltu tarjoamaan mukavuutta, suojaa ja toimivuutta kalastaessasi erilaisissa vesiympäristöissä. Tässä on joitain kalastuskenkien tärkeimpiä ominaisuuksia:

Nopeasti kuivuva: Kalastuskengät valmistetaan tyypillisesti nopeasti kuivuvista materiaaleista, kuten verkko , neopreen tai synteettisistä kankaista. Tämä ominaisuus auttaa estämään veden kertymistä ja pitämään jalat kuivina ja mukavina kalastuksen aikana ja sen jälkeen.
Vedenpoisto : Monissa kalastuskengissä on tyhjennysominaisuuksia, kuten rei´ityksiä, verkkopaneeleja tai reikiä, jotka on sijoitettu strategisesti suunnitteluun. Näiden ansiosta vesi valuu helposti pois kengistä, mikä estää veden kerääntymisen ja säilyttää kevyen mukavuuden.
Pito ja pito : Niissä on usein liukumattomat, pitävät ulkopohjat, jotka on suunniteltu tarjoamaan pitoa märillä pinnoilla, kivisillä joenuomilla, veneen kansilla tai liukkailla telakoilla. Pohjien kulutuspintakuviot tarjoavat vakautta ja estävät liukastumisen, mikä tarjoaa turvallisen jalansijan navigoidessasi erilaisissa maastoissa.
Varvassuoja : Joissakin kalastuskengissä on vahvistetut varvassuojat tai puskurit, jotka on valmistettu kumista tai kestävistä materiaaleista, jotka suojaavat varpaita tahattomalta iskuilta kiviä, esteitä tai kalastusvälineitä vastaan.
Mukavuus ja tuki: Kalastuskengät pyrkivät tarjoamaan mukavuutta pitkien kalastustuntien aikana. Ne voivat sisältää pehmustetut pohjalliset, pehmustetut kaulukset ja kaarituen väsymyksen vähentämiseksi ja riittävän tuen tarjoamiseksi jaloille.