up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Lowrance DSI Skimmer

plus
Lowrance

Lowrance DSI Skimmer

Tuotekuvaus Lowrance DSI Skimmer

Korvaus mount Skimmer ja ylin asumiseen.

Tällä hetkellä, Lowrance DSI Skimmer tuotetta on saatavilla waveinn:ssa. Tutustu myös valikoimamme muihin Lowrance-merkkisiin merenkulku ja kalastus tuotteisiin, joita merenkulku ja kalastus verkkokaupastamme löytyy. Täydennä varusteitasi kauden Lisätarvikkeet kokoelman malleilla. waveinn:sta löydät aina kauden uusimmat ja trendikkäimmät Elektroniikka-mallit. Selaile valikoimamme tuotteita omassa rauhassasi ja löydä valikoimastamme juuri omiin tarpeisisi sopivat merenkulku ja kalastus-tuotteet.

Ominaisuudet Lowrance DSI Skimmer

Väri
Hopeinen
Musta
Tuotetyyppi
Tuet

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Arviointi

-

Huippunopea toimitus Kaikki niinkuin pitääkin!

Skimmer-tuki

-

hei Minulla on lowrance Elite 5 shirp -ääni, ostin tämän skimmer-tuen ja kiitän teitä siitä, että se vastaa odotuksiani nopeasti ja halpa tuhat kiitos

7 eliitin koettimen pidikkeen toimitus

-

Juuri sitä odotin äänestäjälle, määräaikoja noudatetaan, ei valituksia

Lowrance kuorimakone dsi

-

Myyjä tarkkaavainen, tilaus saatu nopeasti ja hyvässä kunnossa. Suosittelen tätä sivustoa.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up