up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Lowrance Peräpeilin Kiinnike Bullet/Splitshot

plus
Lowrance

Lowrance Peräpeilin Kiinnike Bullet/Splitshot

Tuotekuvaus Lowrance Peräpeilin Kiinnike Bullet/Splitshot

HOOK Bullet- tai SplitShot-anturin kiinnittäminen veneen peräpeiliin on helppoa BulletSplitShot-peräpeilin kiinnityskorvakkeella.Jos haluat ostaa Lowrance:n parhaita Elektroniikkatuotteita, olet saapunut oikeaan paikkaan! waveinn:ssa teemme yhteistyötä alan kuuluisimpien tuotemerkkien, kuten Lowrance:n kanssa, tarjotaksemme sinulle parasta laatua parhailla hinnoilla kaikista merenkulku ja kalastustuotteistamme, kuten Lowrance Peräpeilin Kiinnike Bullet/Splitshot. Tee tilauksesi nyt ja vastaanota Lowrance Peräpeilin Kiinnike Bullet/Splitshot kotiovellesi mahdollisimman pian.

Ominaisuudet Lowrance Peräpeilin Kiinnike Bullet/Splitshot

Väri
Hopeinen
Tuotetyyppi
Tuet

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Anturin pidike

-

Erittäin hyvälaatuinen tuote. Nopea toimitus

Peräpeilin kiinnike

-

Joten tyydyttävä, kun ostat varaosan vanhalle anturille / GPS: lle / kaikuluotaimelle, ja se saapuu nopeasti ja sopii täydellisesti.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up