up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Lowrance TripleShot Skimmer

plus
Lowrance

Lowrance TripleShot Skimmer

Tuotekuvaus Lowrance TripleShot Skimmer

TripleShot Skimmerin anturi.Tilaa Lowrance:n tuotteet, kuten TripleShot Skimmer, meiltä parhailla hinnoilla. Tutustu waveinn:aan, omaan merenkulku ja kalastus verkkokauppaasi ja löydä uskomattomia tarjouksia suoraan kotiskoneeltasi. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt tilaukset! Tilaa oma Lowrance TripleShot Skimmer jo tänään ja täydennä varusteitasi. Nauti päivittäisestä urheilusta täysin siemauksin!

Ominaisuudet Lowrance TripleShot Skimmer

Teho
0 - 0,60 kW
Väri
Musta
Asennus
Perä

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Lowrance TripleShot Skimmer

Hyvä

-

Oli nopea toimitus erinomainen palvelu Kiitos

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up