up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Lowrance

Kalakaiku/karttaplotteri

Kalakaiku/karttaplotteri

Muuntimet

Muuntimet

VHF/AIS

VHF/AIS

Osastot

Elektroniikka

Kassit, Laatikot ja Laukut

Veneet

KAIKKI( Lowrance )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Lowrance

Lowrance on maineettu brändi merenkulku-elektroniikan alalla, erikoistuen innovatiivisten kalastuskaapeleiden, transduktorien, GPS-järjestelmien ja muistilaitteiden kehittämiseen ja tuotantoon. Yli kuuden vuosikymmenen rikkaan historian aikana Lowrance on tullut synonyymiksi teräväpiirtoiselle merenkulkuteknologialle ja se on luotettu valikoima kalastajien ja vesillä liikkujien ympäri maailman. Tutustu kaikkiin Lowrancen tuotteisiin verkossa osoitteessa Waveinn. Lowrance on rikas historia, joka alkaa vuodesta 1957, jolloin se perustettiin Joplinissa, Missourissa, Yhdysvalloissa.
Tänään Lowrance on tunnettu kansainvälinen brändi. Jatkuvan innovoinnin ja laadunpitämisen vuoksi Lowrance on vahvistanut asemansa merenkulku-elektroniikan maailmanlaajuisena johtajana. Yrityksen vakaumus tarjota korkean suorituskyvyn ja käyttäjäystävällisiä tuotteita on ansainnut heille luottamuksen ja uskollisuuden kalastajien ja vesillä liikkujien keskuudessa. Riippumatta siitä, löydetäänkö kalaa, seikkailtaisiko tuntemattomilla vesillä tai säilytetäänkö tärkeitä tietoja, Lowrance pysyy merenkulkuteknologian eturintamassa, antaen käyttäjille mahdollisuuden tutkia, navigoida ja onnistua vesillä.

Lowrance innovatiivista merenkulku-elektroniikkaa vuodesta 1957

Lowrancen kalastuskaapelit ovat brändin tuotevalikoiman kulmakivi. Nämä laitteet hyödyntävät edistynyttä sonar-tekniikkaa kalaa varten ja tarjoavat tärkeitä tietoja vedenalaisesta ympäristöstä. Harrastekalastajista ammattilaiskilpailijoihin, Lowrancen kalastuskaapelit tarjoavat vertaamatonta tarkkuutta ja suorituskykyä. Ne sisältävät korkearesoluutioisia näyttöjä, intuitiivisia ohjauspainikkeita ja tehokkaita sonar-toimintoja, jotka mahdollistavat käyttäjien tunnistaa kalat ja vedenalaiset rakenteet ja jopa seurata niiden liikkeitä erinomaisen tarkasti.
Täydentääkseen kalastuskaappeleitaan, Lowrancen transduktorit ovat olennainen osa kalan ja vedenalaisten esineiden havaitsemiseen ja lähettämiseen käytettävän signaalin. Nämä transduktorit on suunniteltu muuntamaan sähköenergiaa ääniaaltoiksi ja toisinpäin, jotta kalastuskaapeli voisi havaita kalan ja vedenalaiset esineet. Lowrancen transduktorit hyödyntävät edistyneitä teknologioita, kuten CHIRP (Compressed High-Intensity Radar Pulse) ja Structure Scan, tarjotakseen parannettua kuvaamista ja kohteiden erottamista. Erilaisten asennusvaihtoehtojen ja taajuuksien avulla Lowrancen transduktorit voivat palvella erilaisia veneily- ja kalastustarpeita.
Lowrancen GPS-järjestelmät ovat tunnettuja luotettavuudestaan ja tarkkuudestaan vesien navigoinnissa. Erittäin tarkkojen satelliittipaikannustoimintojen ansiosta nämä laitteet tarjoavat veneilijöille ja kalastajille luotettavan tavan laatia kurssi, merkitä väyläpisteet ja luoda mukautettuja reittejä. Lowrancen GPS-yksiköt tulevat varustettuina yksityiskohtaisilla kartoilla, mukaan lukien bathymetriset kartat, rannikkokartat ja sisämaakartat, varmistaakseen, että käyttäjät voivat tutkia uusia alueita luottavaisin mielin. Ne usein sisältävät intuitiivisen käyttöliittymän ja edistyneitä navigointityökaluja, jotta veneilykokemuksesta tulisi entistäkin parempi.
Tallentaakseen ja hallitakseen heidän kalastuskaapeleillaan ja GPS-järjestelmillä keräämiään tietoja, yritys tarjoaa erilaisia Lowrancen muistilaitteita. Nämä laitteet, mukaan lukien SD-kortit ja sisäiset tallennustilavaihtoehdot, tarjoavat runsaasti tilaa karttojen, väyläpisteiden, sonarauksien ja muiden arvokkaiden tietojen tallentamiseen. Luotettavien ja jämäkkien muistiratkaisujen avulla Lowrance varmistaa, että käyttäjät voivat luonnollisesti käyttää ja siirtää kalastuskohteitaan, navigointireittejään ja arvokasta tietoa eri laitteiden välillä.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje