Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Mikado

Noin Mikado
Mikado, nimi joka symboloi tarkkuutta ja innovaatiota kalastustarvikkeiden maailmassa, on ollut luotettu kumppani kalastajille ympäri maailmaa vuosikymmeniä. Vannoen luodakseen huipputason kalastustarvikkeita, Mikadon matka alkoi 1980-luvulla Puolassa pienen perheyrityksen sydämessä, joka oli omistautunut laadukkaiden kalastustarvikkeiden luomiseen. Pian tästä alkoi brändin tunnettuus ja loputtomasti jatkuva täydellisyyden tavoittelu.
Tänään Mikado tarjoaa vauraan tuoteinnovaatiotaan, jota ohjaa syvä ymmärrys kalastustekniikoista ja sitoutuminen kestävään kehitykseen. Heidän ponnistelunsa luoda laadukkaita tarvikkeita, jotka parantavat suorituskykyä ja kunnioittavat ympäristöä, on ansainnut heille uskollisen globaalin seuraajakunnan. Syvällisen historian ja sitoutumisen luodakseen korkealaatuisia kalastustarvikkeita, Mikado jatkaa olevan go-to brändi kalastajille, jotka vaativat vain parasta. Olipa kyseessä kokeneempi kalastaja tai aloitteleva, Mikadon kalastustarvikkeiden monipuolinen tuotevalikoima takaa, että sinulla on oikeat työkalut tehdä seuraavasta kalastusretkestäsi menestys.

Navigoidessa Excellence in Fishing Gear

Mikadon kalastuskelat on precision-suunniteltu varmistaakseen pehmeän heittämisen ja nostamisen. Monien eri mallien avulla, joita on suunniteltu erilaisille kalastustyyleille, makeasta vedestä suolaiseen veteen, nämä kelat ovat luotettuja kalastajien keskuudessa ympäri maailmaa. Mikadon kalastusvavat ovat valmistettu viimeisimmällä tekniikalla ja materiaaleilla, tarjoten täydellisen tasapainon herkkyyden ja voiman välillä. Olipa kyseessä perhokalastus tai syvänmeren kalastus, Mikadolla on vapa suunniteltu täyttämään tarpeesi. Mikadon ahventarvikkeet tarjoavat laajan valikoiman uistimia, jotka on suunniteltu jäljittelemään luonnollisia liikkeitä, houkutellen kalat elävän tarkasti. Mikadon ahvenuistimet ovat saatavilla eri kokoisina ja värisinä, jotta ne sopivat erilaisiin kalastusolosuhteisiin. Kalastamisen alhaisessa valaistuksessa on helpompi kalastaa Mikadon kalastusvalaistusratkaisujen avulla. Heidän tuotteensa varmistavat näkyvyyden ja turvallisuuden yöllä ja aamuisin kalastusretkillä.
Pidä kalastustarvikkeesi järjestyksessä ja helposti saatavilla Mikadon vavaholderien avulla. Suunniteltu mukavuuden ja kestävyyden varmistamiseksi, nämä pidikkeet tekevät kalastamisesta veneestä tai rannalta helppoa. Suojaa arvokkaita tarvikkeitasi olosuhteilta Mikadon waterproof dry sacks-reppujen avulla. Nämä luotettavat Mikadon kuivareput ovat välttämättömiä kalastajille, jotka haluavat pitää varusteensa kuivina ja turvallisina. Mikadon miestenvaatteet tarjoavat mukavuutta ja toiminnallisuutta vedessä. Kosteutta poistavista paidoista kestäviin kalastuspaitoihin, heidän vaatteensa on suunniteltu parantamaan kalastuskokemustasi.