up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Musto Lyhythihainen Poolopaita Piqué

Musto Lyhythihainen Poolopaita Piqué

plus
Musto

Musto Lyhythihainen Poolopaita Piqué

Tuotekuvaus Musto Lyhythihainen Poolopaita Piqué

Meidän Pique Polo on vapaa-ajan vaatteita olennainen everyones kesällä vaatekaappi. Pique Polo on uurrettu helma ja hihansuut mukavampaa, imarteleva istuvuus, ja on rakennettu vaatteen pesty puuvilla pikee pehmeyden ihoa vasten. Porrastettu helma lisää pituutta takana täydellinen siluetti.

Ominaisuudet:

Vaatteiden pesty puuvilla pikee kangasta pehmeän tuntuman

Astui helma entistä mairitteleva istuvuus

Puuvilla kangas kaulus

Joustinreunukset hihansuissa ja helmassa takaavat erinomaisen istuvuuden

3-painike niska

Tekniset tiedot:

Koostumus: 100% puuvillaa Pique


Kaikki Pikeepaidat kategorian merenkulku ja kalastus tuotteet ovat korkealaatuisia ja varustettu lukuisilla fiksuilla yksityiskohdilla. waveinn:sta löydät täyden Musto-kokoelman Miesten vaatteet tuotteita. Musto:n Lyhythihainen Poolopaita Piqué:een hinta on 50.87 $, sisältäen alin hintatakuun, turvallisen verkkomaksun ja nopean ja luotettavan toimituksen suoraan kotiovellesi!

Ominaisuudet Musto Lyhythihainen Poolopaita Piqué

Hihatyypit
Lyhythihainen
Väri
Valkoinen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Vain sovi

-

Koko on täydellinen ja puuvillan laatu on korkea ja hyvä.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up