Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Naisten vaatteet

Naisten vaatteet merenkulku ja kalastus

Löydä laaja valikoima tuotteita Naisten vaatteet tuotteita henkilölle merenkulku ja kalastus. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa waveinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Naisten vaatteet

n merkit Naisten vaatteet

Kuinka valita vaatteet kalastukseen ja purjehdukseen naisille?

Takit

Etsi läpäisemättömistä ja hengittävistä kankaista valmistettuja takkeja . Nämä takit on suunniteltu pitämään sinut kuivana sateelta ja vesiroiskeilta samalla kun ne päästävät kosteuden ja hien poistumaan, mikä pitää sinut mukavana. Varmista, että takki tarjoaa riittävästi liikkumisvapautta olematta liian löysä tai rajoittava.

Neopreeni märkäpuvut

Nämä märkäpuvut sopivat purjehdukseen ja kalastukseen eristyksensä ja joustavuutensa ansiosta. Ne tarjoavat lämpösuojan, helpottavat liikkumista ja auttavat säilyttämään kehon lämpöä, joten ne ovat ihanteellisia vesipohjaiseen toimintaan kylmissä olosuhteissa. Neopreeniset märkäpuvut ovat erityisen hyödyllisiä vesiurheilussa.

Housut

Kestävät ja vedenpitävät kalastus ja purjehdushousut tarjoavat suojaa ja joustavuutta. Ne on suunniteltu vahvistetuilla polvilla ja useilla taskuilla, joten ne tarjoavat säilytystilaa kalastusvälineille ja työkaluille. Nopeasti kuivuvat ja hengittävät materiaalit takaavat mukavuuden pitkiäkin tunteja vedessä. Valitse housut, joissa on UPF suoja lisättyäksesi aurinkoturvaa.

Ihottuman vartijat

Ne ovat välttämättömiä kalastuksessa ja purjehduksessa, suojaten auringolta ja vähentäen suolaveden ja kalastusvälineiden aiheuttamaa ärsytystä. Kevyestä ja nopeasti kuivuvasta kankaasta valmistetut rashguards tarjoavat UPF auringonsuojan ja estävät hankausta. Valitse pitkähihaiset vaihtoehdot, joissa on tiukka istuvuus optimaalisen peiton ja mukavuuden takaamiseksi vedessä.

Aurinkolasit

Kalastuksen ja purjehduksen aikana aurinkolasit ovat tärkeitä suojaamaan silmiäsi haitallisilta UV säteiltä ja häikäisyltä vedestä. Valitse polarisoidut linssit vähentääksesi heijastunutta häikäisyä ja parantaaksesi näkyvyyttä. Etsi kestäviä kehyksiä, joissa on turvallinen istuvuus varmistaaksesi, että ne pysyvät päällä aktiivisen vesiaktiviteetin aikana.

Neulepuserot ja villapaidat

Kalastukseen ja purjehdukseen tarkoitetut neulepuserot ja neulepaidat tarjoavat lämpöä ja mukavuutta kylmemmällä säällä tai kun veden lämpötila laskee. Etsi vaihtoehtoja, jotka on valmistettu kosteutta siirtävistä ja nopeasti kuivuvista materiaaleista, jotta pysyt kuivana. Harkitse kerrostamista veden tai tuulenpitävän ulkokuoren kanssa lisäsuojan saamiseksi.

Uimapuvut

Kun kyse on uima asuista, valitse toiminnalliset vaihtoehdot, jotka tarjoavat sekä mukavuutta että joustavuutta. Etsi uimahousuja tai lautashortseja , joissa on nopeasti kuivuva kangas ja turvalliset taskut pienten tavaroiden säilyttämistä varten. Valitse UPF suoja ja harkitse ihottuma suojan käyttöä auringonsuojan lisäämiseksi.

T paidat ja paidat

T paitojen ja paitojen tulee asettaa etusijalle hengittävyys ja kosteutta siirtävät ominaisuudet. Valitse kevyitä, nopeasti kuivuvia materiaaleja, jotka pitävät olosi viileänä ja mukavana. Etsi malleja, joissa on UPF suoja, joka suojaa sinua auringolta. Valitse strategisella tuuletuksella varustetut paidat .

Pyyhkeet

Kalastus ja purjehduspyyhkeiden tulee olla imukykyisiä ja nopeasti kuivuvia. Mikrokuitupyyhkeet ovat suosittu valinta korkean imukykynsä ja tiiviytensä vuoksi. Etsi kevyitä ja kompakteja vaihtoehtoja, jotka eivät vie paljon tilaa varusteistasi. Harkitse pyyhettä , jossa on sisäänrakennettu kantolaukku mukavuuden ja helpon kuljetuksen vuoksi. Lisää naisten vaatteista: Lisää naisten vaatteista löytyy asusteita, säärystimet, naamarit, poolopaidat, alusvaatteet, käsineet, vyöt, mekot, fleecet, hameet, sukat, liivit, hatut ja lippalakit. Voit ostaa kaikkia näitä naisten vaatteita näiltä merkeiltä: Shimano Fishing , Helly Hansen , Daiwa , Plastimo , Lalizas , PENN , Rapala , Fox International ja Hart .

Naisten kalastus ja purjehdusvaatteiden valintaan kuuluu mukavuuden, suojan ja toimivuuden huomioiminen. Tässä muutamia vinkkejä sopivan asun valitsemiseen:
Hengittävät ja nopeasti kuivuvat kankaat : Valitse vaatteet, jotka on valmistettu materiaaleista, kuten nailonista, polyesteristä tai kosteutta siirtävistä kankaista. Nämä materiaalit hengittävät ja kuivuvat nopeasti pitäen olosi mukavana kalastuksen tai purjehduksen aikana.
Aurinkosuojaus : Etsi vaatteita, joissa on UPF Ultraviolet Protection Factor suojaamaan ihoasi haitallisilta UV säteiltä. Harkitse pitkähihaisia paitoja, housuja tai mekkoja, jotka tarjoavat hyvän peiton. Leveälieriset hatut ja aurinkolasit UV suojalla ovat myös välttämättömiä.
Kerrosvaihtoehdot : Sääolosuhteet vedessä voivat muuttua nopeasti. Kerrostuksen avulla voit mukautua lämpötilan muutoksiin. Pakkaa vesitiivis tai vedenpitävä takki sateen tai tuulen varalta.