up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Nasa Antenni Vector Navtex

plus
Nasa

Nasa Antenni Vector Navtex

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Nasa Antenni Vector Navtex

Tavalliset navtex-antennit reagoivat navtex-radiosignaalin sähköiseen komponenttiin.

Ne toimivat yleensä hyvin merellä, jossa sähköiset häiriöt ovat vähäisiä, mutta ne voivat joskus olla häiriöiden vallassa, erityisesti satamassa ja kun ne on liitetty maihin.

Useimmissa pienissä veneissä sähköjärjestelmä toimii tehokkaana maadoituspisteenä antennille, mutta se voi olla myös häiriön lähde, joka johtuu muista veneessä olevista sähkölaitteista.

Sähköhäiriöt voivat aiheuttaa heikon vastaanoton erityisesti satamassa, jossa ympäristön taso on korkea tai merellä, kun käytetään huonosti vaimennettuja sähkölaitteita.

Ympärisäteilevä H-Vector-antenni ei ole herkkä sähkökentille vaan navtex-signaalin magneettiselle komponentille.

Tämän seurauksena se on vähemmän herkkä paikallisesti syntyneille häiriöille, ja koska se ei tarvitse maadoituspistettä, sitä ei vaikuta maadoitushäiriöt, olipa kyseessä sitten satama tai meri.

Tämän seurauksena epäsuotuisissa olosuhteissa H-Vector-antenni voi parantaa huomattavasti navtex-vastaanottoa.

Sienisen muotoinen antenni on yhteensopiva Clipper navtexin, sarjan 2 Target navtexin ja navtex-moottorin kanssa.

Se voidaan asentaa kajuuttakatolle tai raiteeseen sopivan kierreantennin pohjan avulla.
Tunnetko jo kaikki Nasa Antenni Vector Navtex:n ominaisuudet? waveinn:ssa, valikoimme merenkulku ja kalastustuotteet huolella, jotta ne vastaavat täydellisesti asiakkaidemme tarpeita ja eri urheilulajeja. Jos sen sijaan etsit Elektroniikkatuotteita, tsekkaa koko Antennit valikoimamme. Kaikki tuotemerkit joita myymme, kuten Nasa, ovat yhteydessä niiden edustamaan urheilulajiin. Kaikki myymämme tuotemerkit ovat omien merenkulku ja kalastus asiantuntijoidemme testaamia!

Ominaisuudet Nasa Antenni Vector Navtex

Väri
Hopeinen
Tuotetyyppi
Antennit

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

 • 30 return

  30 PÄIVÄN HELPPO &
  NOPEA PALAUTUS

 • Pay

  100% VARMAA &
  KAUPANKÄYNTIÄ

 • like or return

  TYYTYVÄISYYS
  100 % TAKUULLA

 • pice

  ALHAISIMMAT HINNAT
  TAATUSTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up