up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

banner campana

TIETOJA WAVEINN

Waveinn on täydellinen online-kalastus- ja veneilykauppa harrastajille, jotka haluavat viedä seikkailunsa seuraavalle tasolle parhaiden kalastustuotteiden avulla.

banner detalle

Missä Waveinn sijaitsee?

Waveinn on osa Tradeinn-konsernia, joka sijaitsee Celràssa (Girona, Espanja) osoitteessa Calle Pirineus, 9. Waveinn on urheiluvälineiden myyntiin erikoistunut verkkokauppa. Espanjassa sijaitsevista Waveinn- tiloista toimitetaan kaikenlaisia urheilutuotteita ympäri maailmaa.

Mistä voi ostaa Waveinn?

Kaikkialta maailmasta! Waveinn kautta voit ostaa kaikenlaisia urheiluvälineitä, ja lähetämme ne suoraan kotiisi tai keräyspisteeseen missä tahansa maassa. Jotkut maista, joihin toimitamme, ovat Argentiina, Brasilia, Meksiko, Chile, Ecuador, Peru, Kolumbia, Etelä-Afrikka, Yhdysvallat, Kanada, Australia, Intia, Uusi-Seelanti, Malesia, Filippiinit, Espanja, Iso-Britannia, Ranska, Italia, Sveitsi, Hollanti, Puola, Portugali, Tanska, Ruotsi, Suomi, Norja ja Venäjä. Jos maasi ei näy ruudun vasemmassa yläkulmassa olevassa maaluettelossa, se tarkoittaa, että emme lähetä kyseiseen maahan. Huomaa, että joidenkin myymiemme tuotemerkkien tuotteita ei ole sallittua toimittaa joissakin tietyissä maissa tuotemerkin jakelupolitiikan vuoksi.

Millaisia materiaaleja myydään Waveinn?

Waveinn, online-kalastus- ja merikaupastasi löydät kalateitä, keloja ja lisävarusteita parhailta tuotemerkeiltä, kuten Evia, Rapala, Asari, Hart, Kali, Shimano, Daiwa, Yokozuna, Grauvell, Lowrance, Musto, Helly Hansen , Humminbird, entre otras. Kalastusta on monenlaisia, kuten kehrääminen, kalliokalastus, surffaus, juoksukalastus, vallankaappaus, englantilainen ja bolognilainen kalastus, raskas valu, sardiini ja leipä. Waveinn on merenkulun verkkokauppa ja yli 700 000 artikkelin virallinen jakelija.`` Waveinn tarjoaa laajan valikoiman huviveneilyvarusteita, merenkulun varaosia, merielektroniikkaa, gps: tä, veneen turvatarvikkeita, AIS-vastaanottimia, hätäpoukkuja, pelastusliivejä ja valjaita tai pelastuslautat.

banner detalle

On luotettavaa ostaa Waveinn-muodossa?

Waveinn on yksi Tradeinn-konsernin 17 urheilulajiin erikoistuneesta myymälästä, ja sillä on yli 1 000 000 laillista tuotetta ja yli 1 500 luotettavaa tuotemerkkiä, jotka voidaan toimittaa yli 190 maahan ympäri maailmaa.
Luotamme yli 20 miljoonan asiakkaan mielipiteeseen, jotka ovat ostaneet täysin turvallisella tavalla Waveinn ja saaneet näin ollen upean ostokokemuksen luotettavasta verkkokaupastasi.

Onko turvallista ostaa Waveinn?

Waveinn ostaminen on täysin turvallista. Tradeinn kiinnittää erittäin paljon huomiota verkkotapahtumien ja maksujen turvallisuuteen . Tästä syystä kaikki verkkosivustollamme tekemäsi ostokset ovat 100% turvallisia.
Waveinn on tehnyt yhteistyötä Adyenin ja Secure Paymentsin kanssa taatakseen maksujen maksimaalisen turvallisuuden ja estääkseen petokset ja maksuhäiriöt. Maksoitpa luottokortilla tai suoritat pankkisiirron, voit luottaa siihen, että tilaus tehdään turvallisessa ympäristössä. Jos turvallisuusosastomme epäilee poikkeamia tai petoksia, Waveinn pidättää oikeuden peruuttaa tapahtuman tarjotakseen sinulle turvallisuutta kaikkina aikoina. Pankkitietosi on suojattu ja salattu edistyneimmällä tekniikalla. Ne lähetetään palvelimelle täysin salatulla tavalla SSL (Secure Socket Layer) -protokollan kautta, ja ne käsitellään pankin täysin turvallisessa ympäristössä. Tradeinn ei tallenna näitä tietoja milloin tahansa varmistaakseen, että maksut ovat 100% turvallisia.
Lisäksi Waveinn on saanut Confianza Online -tiivisteen, joka takaa käytön ja selaamisen verkossa rauhallisella ja täysin turvallisella tavalla Internetissä.

¿Mitä asiakkaat ajattelevat Waveinn?

Asiakkaamme ovat etusijalla, ymmärrämme heidän tarpeensa ja kuuntelemme aktiivisesti heidän epäilyjään tarjotaksemme heille ratkaisun.
Olemme sitoutuneet asiakkaisiimme ja heidän kommenttiensa ja mielipiteidensä ansiosta parannamme jatkuvasti prosessejamme mukauttamalla palveluitamme heidän tarpeisiinsa.
Ymmärrämme, että ostotyytyväisyys ja palvelu ovat tärkeitä, asiakkaillamme on täysi vapaus paljastaa positiivisia ja parannettavia kohtia arvosteluidensa avulla , he voivat arvioida tuotteitamme suoraan verkkosivustollamme ja palvelumme sellaisilla alustoilla kuin Google-arvostelut ja tarkistetut arvostelut .
Jos haluat tietää, mitä he ajattelevat, napsauta tätä

banner detalle

Mitkä ovat Waveinn ostamisen edut?

Waveinn ostaminen on 100% luotettavaa. Löydät parhaat tarjoukset ja parhaat hinnat yli 1 500 000 tuotteesta, joista voit valita täydellä turvallisuudella.
Löydät kaikki uutiset ja julkaisut tilaamalla uutiskirjeemme. Älä huoli, emme hyökkää postilaatikkoosi.
Ostoksesi palkitaan, jokaisesta ostoksestasi saat CoINNs-tiedostoja , virtuaalivaluuttamme, jonka voimme lunastaa tulevissa ostoksissa.
Anna mielipiteesi ja voita , se on totta! Et vain voita ostaaksesi, voitat antaa mielipiteesi, jakaa mielipiteesi ja voittaa CoINNs , lunastaa ne alennuksena seuraavista ostoksistasi
Jos olet huolissasi tuotteiden palauttamisesta, meillä on palautusjärjestelmä, jonka avulla voit palauttaa tuotteesi turvallisesti ja paljon taloudellisemmin.
Tuotteissamme on täydelliset kuvaukset ja 360 asteen valokuvat, joiden avulla voit nähdä tuotteen ikään kuin se olisi edessäsi.
Jos sinulla on ongelmia tilauksessasi tai sinulla on ongelmia, voit ottaa yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme, joka on valmis vastaamaan sinulle omalla kielelläsi. Henkilökohtainen asiakaspalvelu, joka auttaa sinua välittömästi. Tiimimme on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa chatilla, sähköpostilla tai puhelimitse.

Kuinka lunastan CoINNs-korttini?

Ostoksesi ja mielipiteesi saavat palkinnon, kanta-asiakasohjelmamme avulla voit kerätä CoINNs : iä vaihtamaan ne alennuksiksi tuotteista missä tahansa myymälässämme. Muista, että kerätäksesi CoINNs-tunnuksesi sinun on oltava kirjautuneena tilillesi ennen ostoksen tekemistä.
Saat lisätietoja CoINN- lunastamisesta napsauttamalla tätä

Voiko CoINNs käyttää yhdessä alennuskuponkien kanssa?

Kun teet ostoksen verkossa Waveinn, voit käyttää vain CoINNs-koodeja tai yhtä alennuskuponkia tilausta kohden. CoINNs-kortteja ja alennuskuponkeja ei voida soveltaa samaan ostokseen. Niitä sovelletaan erikseen, eivätkä ne ole kumulatiivisia. Jos sinulla on esimerkiksi 100 CoINNs-korttia ja alennuskuponki, et voi käyttää molempia samassa ostoksessa keräämällä niiden arvoa.
Muista, että alennuskoodit koskevat tiettyjä tuotteita. CoINNs-säännöt koskevat kuitenkin kaikkia ostoksiasi. Jos päätät olla käyttämättä CoINNs-palveluja uuden tilauksen yhteydessä, ne ovat käytettävissä myös seuraavaa ostoa varten.

banner detalle

Kuinka luoda tili tai kirjautua sisään?

Luo tili siirtymällä näytön oikeaan yläkulmaan napsauttamalla OMA TILI -osiosta. Täytä yksinkertainen ja nopea lomake, johon sinun on lisättävä pyydetyt tiedot, kuten nimi, sähköpostiosoite ja salasana. Klikkaa Luo tili -painiketta ja tilisi on valmis voit käyttää. Kirjaudu sisään kirjoittamalla sähköpostiosoite ja salasana, jota käytit tilin luomiseen, ja napsauta Kirjaudu sisään -painiketta.
Jos et muista salasanaasi, napsauta Unohtuiko salasana -painiketta, kirjoita sähköpostiosoitteesi ja saat sähköpostin ja linkin salasanan vaihtamiseksi.

Kuinka voin tallentaa kohteen ostettavaksi myöhemmin?

Jos olet nähnyt haluamasi tuotteen, voit tallentaa sen toivelistalle ja ostaa sen myöhemmin tarvitsematta etsiä tuotetta uudelleen. Napsauta yksinkertaisesti sydäntä, Lisää toivelistalle , jonka löydät kaikista tuotetiedostoista. Ja artikkeli tallennetaan automaattisesti suosikkituoteluetteloon OMA TILI. Voit tutustua toivelistaan milloin haluat ja nähdä kaikki tallentamasi urheiluvälineet.

banner detalle

Kuinka saada Waveinn tarjouskoodi?

Tuotteillamme on kilpailukykyiset hinnat markkinoilla, mutta joihinkin tuotteisiin tai tuotemerkkeihin voidaan soveltaa lisäalennusta.

Muista, että tämäntyyppiset kampanjat eivät koske kaikkia tuotteita tai tuotemerkkejä, mutta voit tallentaa koodin käytettäväksi seuraavissa ostoksissasi.

Saadaksesi tarjouksemme sinun on tilattava uutiskirjeemme, saat kaikki tiedot tuotetarjouksista tai alennuksista sekä Black Friday ja parhaista joulutarjouksista.

Voidaanko kahta alennuskoodia käyttää samanaikaisesti?

Alennuskoodeja käytetään erikseen, et voi käyttää kahta alennuskoodia samaan ostokseen.
CoINNs koodeja ja alennuskoodeja ei voida soveltaa samaan ostokseen, vaan niitä käytetään erikseen.
Muista, että alennuskoodit koskevat tiettyjä tuotteita, mutta CoINNs-koodisi koskevat kaikkia ostoksia.


banner detalle

Miksi Waveinn on niin halpaa?

Valtuutettuna jakelijana voimme tarjota sinulle kilpailukykyiset hinnat kaikista tuotteista ja taata alin hinta . Meillä on markkinoiden parhaat kampanjat ja myynnit, jotta mitä tahansa ostatkin, saat aina parhaan vastineen rahalle. Löydä parhaat urheiluvälineiden tarjoukset ja hyödynnä mustaa perjantaitamme saadaksesi halvimman hinnan verkkokaupastasi.

Voinko rahoittaa ostokseni Waveinn?

Voit rahoittaa ostoksesi pyytämällä Klarnan palvelua, jonka avulla voit tehdä ostoksen tällä hetkellä ja maksaa maksuja ilman korkoa. Se on täysin turvallinen ja luotettava menetelmä. Jos haluat tietää, onko Klarnaa saatavana maassasi, napsauta tätä

banner detalle

Mikä kuljetusyhtiö toimittaa tilaukseni?

Tiedämme, että asiakkaamme haluavat tuotteitaan mahdollisimman nopeasti, siksi tarjoamme tilauksellesi useita kuljetusvaihtoehtoja.
Ennen ostoprosessin suorittamista ja tietojen rekisteröintiä järjestelmämme tarjoaa sinulle erilaisia kuljetusvaihtoehtoja, jotka ovat käytettävissä tuotteen toimittamiseksi määränpäähän.
Meillä on tehokas kuljetusyhtiöiden verkosto, joka voi palvella sinua ja toimittaa pakettisi yli 190 maassa ympäri maailmaa, 100% turvallisesti ja luotettavasti ja kodin mukavasti. Voit ottaa heihin yhteyttä haluamaasi aikaan, annamme käytettävissänne operaattorisi yhteystiedot Klikkaa tästä

Lähetätkö ilmaiseksi?

Tällä hetkellä kuljetusmaksut maksaa asiakas . Toimitushinta riippuu tuotteiden määrästä, painosta ja toimitusmaasta. Toimituskulut lisätään kaikkien tuotteiden hintaan. Yhteistyössä tärkeimpien kuljetusyritysten, kuten DHL, SEUR, UPS, MRW ja paikallisten postipalvelujen kanssa, Waveinn tarjoaa sinulle useita kuljetusvaihtoehtoja kilpailukykyisimmillä toimitushinnoilla markkinoilla. Lisää ostamasi tuote ostoskoriin ja valitse sinulle parhaiten sopiva kuljetusmenetelmä.

banner detalle

Mitkä ovat Waveinn-sosiaaliset verkostot?

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa, niin pysyt ajan tasalla uutistamme ja uusien tuotteiden lanseerauksistamme.

Facebook
Twitter

banner detalle

Kuinka ottaa yhteyttä Waveinnin asiakaspalveluun?

Asiakkaistamme ajatellen olemme luoneet osan usein kysytyistä kysymyksistä, jotka pystyvät ratkaisemaan kaikki epäilyt tai huolenaiheet . Jos edes käydään usein kysytyt kysymykset -osiossa, et ole pystynyt ratkaisemaan huolenaiheitasi, asiakaspalvelutiimimme on valmis vastaamaan kysymyksiisi milloin tahansa päivästä. Asiakaspalvelu on käytettävissä ympäri vuorokauden ja on valmis auttamaan sinua kielelläsi.
Ota yhteyttä tiimiimme Whatsapp, online- chatin tai lähettämällä sähköpostia suoraan osoitteeseen support@tradeinn.com

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje