up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Nomura Pyörivä Sauva Akira Trout Area

Nomura Pyörivä Sauva Akira Trout Area

Nomura Pyörivä Sauva Akira Trout Area

Nomura Pyörivä Sauva Akira Trout Area

Nomura Pyörivä Sauva Akira Trout Area

plus
Nomura

Nomura Pyörivä Sauva Akira Trout Area

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Nomura Pyörivä Sauva Akira Trout Area

Akira on aina ollut synonyymi erittäin kevyelle kalastukselle ja uuden Akiran taimenalueen kanssa Nomura haluaa pitää perinteet ja ylläpitää korkeatasoista tasoaan. Tämä on ihanteellinen työkalu niille, jotka haluavat astua ensimmäiset askeleensa tähän upeaan tekniikkaan: sen 24 T: n hiilikuormitus tekee sauvan erittäin kevyeksi ja pehmeäksi, ja se voi antaa suuria tunteita myös kaloilla, jotka eivät ole kooltaan suuria. Akiran taimenalueella on erittäin parabolinen toiminta, kuten japanilainen koulu on opettanut, ja se antaa varmasti anteeksi virheet aloittelijoille haettaessa kaloja.

Tekniset tiedot:

Pituus: 1,60 m

CW: 1,4 g

Luku: 2

Suljettu: 84 cm

Paino: 75 g

Luokka: UL


Nomura Pyörivä Sauva Akira Trout Area:tta on saatavilla eri väreillä ja ominaisuuksilla. Valitse juuri se, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi ja saat sen kotiin toimitettuna muutamassa arkipäivässä. Lisäksi, merenkulku ja kalastus verkkokaupasta löydät monia samankaltaisia tuotteita, kuin Nomura Pyörivä Sauva Akira Trout Area. Virvelöinti tuotevalikoimamme on suunniteltu antamaan juuri sinulle täyden itsevarmuuden ja upean urheilukokemuksen, huolimatta siitä oletko aloittelija vai kokenut harrastaja.

Ominaisuudet Nomura Pyörivä Sauva Akira Trout Area

Väri
Musta

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

 • 30 return

  30 PÄIVÄN HELPPO &
  NOPEA PALAUTUS

 • Pay

  100% VARMAA &
  KAUPANKÄYNTIÄ

 • like or return

  TYYTYVÄISYYS
  100 % TAKUULLA

 • pice

  ALHAISIMMAT HINNAT
  TAATUSTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up