up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Nomura Pyörivä Sauva Kanji

Nomura Pyörivä Sauva Kanji

Nomura Pyörivä Sauva Kanji

plus
Nomura

Nomura Pyörivä Sauva Kanji

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Nomura Pyörivä Sauva Kanji

Tekniset tiedot:

Pituus: 2.70 M

CW: 70 130 G

Luku: 2

Suljettu: 140 Cm

Paino: 207 G


waveinn:ssa näytämme sinulle kaikki Nomura:n Pyörivä Sauva Kanji:n ominaisuudet. merenkulku ja kalastusverkkokaupasta löydät paljon eri kokoisia Nomura Pyörivä Sauva Kanji tuotteita. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt toimitukset! Lisäksi, verkkokaupastamme löydät myös monia muita samanlaisia tuotteita, kuin Nomura Pyörivä Sauva Kanji ja voit hyödyntää muita merenkulku ja kalastusvarusteiden uskomattomia tarjouksia.

Ominaisuudet Nomura Pyörivä Sauva Kanji

Väri
Musta

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Nomura Pyörivä Sauva Kanji

Nomura kanji 70-130g - erinomainen vapa

-

Tilasin 2 näistä vapoista käytettäväksi kevyinä rantavapoina suistoissa käytettyihin kevyempiin painoihin, upeita pikkuvapoja. Saapuminen tänne Iso-Britanniaan kesti hieman odotettua kauemmin, mutta se johtui pääsiäislomista. Tilaan ehdottomasti lisää tuotteita tältä sivustolta. Erinomainen palvelu ja edulliset hinnat. Halvin, mitä olen koskaan nähnyt monissa tuotteissa. Tyytyväinen asiakas :-)

Nomura Pyörivä Sauva Kanji

Kanji 70-130g 3,3m

-

Olin aluksi hieman varovainen vavan tilaamisen kanssa ulkomailta, mutta minun ei todellakaan tarvinnut huolestua. Tilattu 20. joulukuuta saapui 24. joulukuuta kotiini Isossa-Britanniassa, 4-5 päivää aikaisemmin kuin annettu arvio ja hyvin pakattuna jäykkään pahviputkeen. se on parempi kuin tavaroiden tilaaminen omassa maassani. Vapaa en ole vielä käyttänyt, mutta siinä tuntuu olevan runsasta selkärankaa. Siitä pitäisi tulla hyvä kevyt bassovapa sekä isot vieheet ja kellukekalastus. Minulla on myös 40-80g versio, jota olen käyttänyt ja josta olen ollut tyytyväinen, joten ostan raskaamman version. näillä hinnoilla ei voi mennä paljon pieleen.

Nomura Pyörivä Sauva Kanji

Arvostelu

-

Vavan toimittaminen kesti hetken, ok johtuen nykyisistä olosuhteista eloisalla 19. Vavalla on huono tehdasviimeistely Ferrell-osion ympärillä, näet karkean hiilen lakan alla, minusta näyttää siltä, että se on läpäissyt Nomuran määrävalvonnan ilman nähty,mutta 70 eurolla maksat siitä mitä saa.Vain aika näyttää miten pärjää,sain sen Pollockin kalliokalastukseen + hauen kalastukseen.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

 • 30 return

  30 PÄIVÄN HELPPO &
  NOPEA PALAUTUS

 • Pay

  100% VARMAA &
  KAUPANKÄYNTIÄ

 • like or return

  TYYTYVÄISYYS
  100 % TAKUULLA

 • pice

  ALHAISIMMAT HINNAT
  TAATUSTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up