up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Nomura Pyörivä Sauva Namazu

Nomura Pyörivä Sauva Namazu

plus
Nomura

Nomura Pyörivä Sauva Namazu

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Nomura Pyörivä Sauva Namazu

Namazu on sarja tankoja, jotka on erityisesti kehitetty vastaamaan korkean tason monitoimilaitteiden kysyntää. Raakat aihiot, joissa on korkea moduulihiili, Fuji-ohjaimet, erittäin tarkka ja tarkka rullan istuin yhdistettynä monenlaisiin toimintoihin ja pituuksiin tekevät tästä uudesta Nomura-talosta täydellisen liittolaisen niille, jotka rakastavat siirtyä tekniikasta toiseen rikastuttaa kokemusta ja hauskaa. Jopa asiantuntijat eivät tule pettymään.
Jos pidät Nomura Pyörivä Sauva Namazu:sta, tutustu myös muihin Nomura:n merenkulku ja kalastustuotteisiin Onkivavat osastollamme ja Virvelöinti katalogissamme. Lisäksi, kun teet ostoksia waveinn:ssa, omassa merenkulku ja kalastus verkkokaupassasi, liityt samalla suureen urheiluyhteisöömme, josta voit saada hyviä vinkkejä, lukea tuotearvosteluja ja parhaita tarjouksia, joista olet kiinnostunut.

Ominaisuudet Nomura Pyörivä Sauva Namazu

Väri
Sininen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Nomura Pyörivä Sauva Namazu

Nomura namazu 2,65 m 15-50

-

Erittäin hyvä vapa, upealla viimeistelyllä, fuji-renkaat, 30T carbon, mitä muuta voisi vaatia, hieman kovemmassa toiminnassa. Se tuli hyvin pakattuna ja ilman tapauksia, vaikka tilaus kestikin, se on odottamisen arvoinen. Kiitos paljon!! ostamme jatkossakin!!

Nomura Pyörivä Sauva Namazu

Erittäin hyvä sauva

-

Tämä erinomainen sauva on jokaisen maksetun euron arvoinen. Erittäin hyvä laatu, olen erittäin tyytyväinen. Kiitos tradein

Nomura Pyörivä Sauva Namazu

Erinomainen

-

ممتازة سوف اجربها لق اسلمت المنج وكل ش ممتاز سوف اجربها انها خف جا ورائعة Erinomainen.

Nomura Pyörivä Sauva Namazu

Nomura namazu 2,10 7-35g

-

Loistavaa rauhaa! Täydellisesti tasapainotettu 4000 koon Daiwa kelalla. En malta odottaa, että pääsen kokeilemaan sitä!

Nomura Pyörivä Sauva Namazu

Nomura keppi

-

Tuote saapui erittäin hyvässä kunnossa, tällä hetkellä en ole päässyt testaamaan sitä, mutta se näyttää erittäin laadukkaalta.

Nomura Pyörivä Sauva Namazu

Erinomainen pyöritys.

-

Erittäin laadukas kehruu, 265cm mallin paino on vain 147g. ei kallis toimitus, laadukas pakkaus, sivuston johdon ansiosta, nyt olen kanta-asiakkaasi.

Nomura Pyörivä Sauva Namazu

Onnellinen

-

Paljon kiitoksia kaikesta, jonka saapun nopeasti ja ilman ongelmia erinomainen myymälä, suosittelen tuotteille 5 tähteä

Nomura Pyörivä Sauva Namazu

Pidän tästä sauvasta

-

Sain ison taimenen tästä sauvasta

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up