up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Okuma Pyörivä Sauva Altera Travel

Okuma Pyörivä Sauva Altera Travel

plus
Okuma

Okuma Pyörivä Sauva Altera Travel

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Okuma Pyörivä Sauva Altera Travel

24T hiilikuiturakenne.

Ohut aihiot nopealla toiminnalla.

Japanilaiset EVA-kahvat.

Ergonominen kosketusaihioiden kelaistuin.

Laadukkaat SIC-aseen savukehyksen ohjaimet.

Toimitetaan kangaspussissa.
Löydä etsimäsi Okuma Pyörivä Sauva Altera Travel verkkokaupastamme parhaalla hinnalla. Tseikkaa myös muut Onkivavattarjouksemme ja valitse itsellesi parhaat tuotteet. Tutustu uusimpiin Virvelöinti:n alennustuotteisiimme uskomattomin hinnoin! Kaikki tämä on suunniteltu sinua varten, jotta voit nauttia urheilusta ja jotta voit saada suosikkituotteesi aina edulliseen hintaan waveinn:sta.

Ominaisuudet Okuma Pyörivä Sauva Altera Travel

Väri
Musta

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Okuma Pyörivä Sauva Altera Travel

Hieno sauva

-

Vein tämän vavan Aruballe Yhdistin sen kanssa penn 5000 battle 3 Se käsitteli keskikokoista barracudaa. Olisin itse asiassa halunnut 7-1/2 jalkaa vain ylimääräisen heittoetäisyyden vuoksi, mutta se oli hyvä Se käsitteli 1-/12 unssin valulusikkaa helposti Dan

Okuma Pyörivä Sauva Altera Travel

Erinomainen tuote

-

Keppi on yksi parhaista materiaaleista kepille. Se on erittäin käytännöllinen matkustamiseen. Tuskin aion testata sen suorituskykyä seuraavalla kalastusmatkallani, mutta Okuma-vavat kestävät aina materiaalinsa. Myös laatu ja hinnat ovat erinomaisia.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

 • 30 return

  30 PÄIVÄN HELPPO &
  NOPEA PALAUTUS

 • Pay

  100% VARMAA &
  KAUPANKÄYNTIÄ

 • like or return

  TYYTYVÄISYYS
  100 % TAKUULLA

 • pice

  ALHAISIMMAT HINNAT
  TAATUSTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up