up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Okuma Pyörivä Sauva Altera

Okuma Pyörivä Sauva Altera

plus
Okuma

Okuma Pyörivä Sauva Altera

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Okuma Pyörivä Sauva Altera

24T hiilikuiturakenne.

Ohut aihiot nopealla toiminnalla.

SCT Solid Carbon -kärki Light Jig -versioissa.

Kumikorkkitappi.

Ergonominen kosketusrullaistuin.

CCS SIC aseen savuohjaimet.

Toimitetaan kangaspussissa.
Okuma Pyörivä Sauva Altera:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Virvelöintituotteita Onkivavat kategoriastamme omasta merenkulku ja kalastus verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita Okuma-tuotteita waveinn:ssa, löydät laajan valikoiman merenkulku ja kalastustuotteita, joista voit olla kiinnostunut. Okuma on sitoutunut kehittämään ja parantamaan merenkulku ja kalastuskokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Ominaisuudet Okuma Pyörivä Sauva Altera

Väri
Musta

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Okuma Pyörivä Sauva Altera

Okuma 2'70m 30-100gr

-

Tämä sauva täydentää kehruusarjani kolmella vavalla 2-100gr, olen erittäin tyytyväinen vapojen laatuun, kuten muutkin kehruuvavat DAM Yagi light 8-35gr ja Daiwa Lure Game 2-10gr eivät ole kovin kalliita ja ne on kaikki, keveys ja riittävä teho, on jo tiedossa, että kelaan on aina parempi kuluttaa enemmän kuin vapaan, joten tähän vapaan sijoitin Okuma Cedros 5000:een ja rakastan varusteita. Waveinn-palvelun hyvä laatu

Okuma Pyörivä Sauva Altera

Hyvä sauva!

-

Hyvä sauva, kiinteä ja kiinteä... kyllä... huomaamaton, yksinkertainen muotoilu...

Okuma Pyörivä Sauva Altera

Okuma altera 2,23, 8 - 25g

-

Lo mejor makealle vedelle! Odotan vain sen käyttöä!!

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up