up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Okuma Pyörivä Sauva Azaki

Okuma Pyörivä Sauva Azaki

plus
Okuma

Okuma Pyörivä Sauva Azaki

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Okuma Pyörivä Sauva Azaki

Korkea moduuli hiiliaihiorakenne.

Laaja valikoima nopeatoimisia televavoja.

Visuaalinen vihje osa.

Laadukas korkkikahva.

Laadukkaat SIC-oppaat.

Okuma grafiitti ja Alu kelaistuin.

Alu kierrettävä päätykorkki.

Toimitetaan kangaspussissa.
Älä odota enää kauempaa ostaaksesi Okuma Pyörivä Sauva Azaki:n! waveinn:ssa kaikilla Onkivavat tuotteillamme on täysi Okuma:n takaama valmistajan takuu. Ostamalla urheiluvarusteesi merenkulku ja kalastusverkkokaupasta, voit hyötyä kaikista merenkulku ja kalastusyhteisön tarjoamista eduista. Tee tilauksesi nyt ja saat Okuma Pyörivä Sauva Azaki kotiovellesi toimitettuna muutamassa arkipäivässä.

Ominaisuudet Okuma Pyörivä Sauva Azaki

Väri
Musta

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Okuma Pyörivä Sauva Azaki

Kohtuullinen rahalle

-

Rod saapui lähes 2 viikon kuluttua tilauspäivästä. Rod oli pakattu pahviputkeen hyvin vähän pakkausta estämään sen kolinasta kuljetuksen aikana, mutta onneksi se ei näytä vaurioituneelta näkemästäni. Eva-kahvassa on myös kynsiltä näyttäviä jälkiä, jotka vaikka ovatkin melko ärsyttäviä upouudessa vavalla, eivät vaikuta suorituskykyyn

Okuma Pyörivä Sauva Azaki

Säännöllinen

-

Sain sauvan päivän myöhässä, joten olen tyytyväinen toimitukseen. Vavan osalta se on mielestäni toimiva, mutta sain sen hyvin pakattuna kovaan pahviputkeen, mutta läpinäkyvään nylonpussiin, joten minun on tehtävä sille kansi. Vavan päät ovat huonolaatuisia, kelan istukka on kovaa muovia tai kovaa polymeeriä ja näen langassa paljon välystä ja heikkoa, mutta se on testattava... korkki näyttää hyvä laatu, Evan puristinkahva on heikkolaatuinen ja minun tapauksessani siinä oli kynnen jälki, en tiedä... Haluan nähdä sen toimivan ja minun tapauksessani on hyvin mahdollista, että vaihdan kelan istukka lisää hiiliaihiota ja renkaat, minun täytyy kokeilla sitä Jos ei, vaihdan renkaat. Mutta hinnasta eniten kiinnosti toiminta ja pituus, enkä ole vielä kokeillut, mutta 2 litraa vapaa toimii tosi hyvin tyhjänä.. Saa nähdä minkä reaktion sillä on 5 kiloisen taimenen ollessa koukussa. Tästä eteenpäin voin sanoa, että sillä täytyy olla erittäin hyvä näyttelijä toiminnan takia, koska se on melko nopea. Yhteenvetona hinta-laatua suositellaan.Mielestäni se käyttäytyy hyvin jos ei räjähdä ensimmäisellä kalastusmatkalla, toimii ja jos 6,7 kiloinen lohi nappaa kiinni niin katsotaan mitä tapahtuu.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up