Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Okuma

Noin Okuma
"Okuma on arvostettu Taiwanilainen yritys, joka on valmistanut korkealaatuisia kalastuskeloja edistyksellisistä materiaaleista ja dynaamisella muotoilulla sekä makeanveden että merikalastukseen vuodesta 1986 lähtien. Yritys tunnetaan laadukkaista vavoista ja keloista. Yrityksellä on täysin omistetut jakeluyhtiöt Yhdysvalloissa ja Japanissa, valmistuslaitokset ja tutkimus- ja kehityskeskuksia Taiwanissa ja Kiinassa. Okuma-kalastus pyrkii tarjoamaan kalastajille paras mahdollinen kalastuskokemus tarjoamalla kevyitä ja tarkkoja kalastuskeloja ja vapoja. Okuma tarjoaa laadukkaita ja edullisia kalastusvapoja, kuten pyörivävapoja, perhovapoja, kelluvia vapoja; ja kalastuskeloja, kuten heittokeloja, vetokeloja, pyöriväkeloja ja perhokeloja, vastatakseen asiakkaiden tarpeisiin.
Okuma-kalastusvavat on suunniteltu täyttämään kalastajien erilaiset tarpeet tarjoamalla laaja valikoima vaihtoehtoja, kevyestä mallista hienostuneeseen kalastukseen raskaaseen malliin suurten kalalajien pyytämiseen. Okuma-vavat on valmistettu tarkkuudella käyttäen viimeisintä teknologiaa ja materiaaleja tarjoten optimaalisen toimivuuden ja herkkyyden, jolloin kalastajat voivat havaita hienovaraisimmatkin puraisut ja saada upeita heittomatkoja. Täydentäen vavavalikoimansa, Okuma-kalastuskelat on suunniteltu kestäviksi ja tarkoiksi. Okuma panostaa huipputeknologiaan ja käsityöhön varmistaakseen, että sen kelat tarjoavat sujuvan ja luotettavan jarrujärjestelmän, loistavan siimanhallinnan ja käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia.

Okuman valikoima kalastuskeloja ja -vapoja

Okuma-keloja tunnetaan useista ominaisuuksista ja piirteistä, jotka tekevät niistä suosittuja kalastajien keskuudessa.
Okuma-vavat on valmistettu käyttäen viimeisintä teknologiaa ja materiaaleja, jotta ne tarjoavat optimaalisen toimivuuden ja herkkyyden. Nämä materiaalit voivat sisältää hiilikuitua, grafiittia ja muita komposiitteja, jotka lisäävät vakautta, kestävyyttä ja herkkyyttä.
Okuma-kalastuslinjat ovat tärkeitä osia jokaisen kalastajan varusteista. Nämä linjat tulevat erilaisissa materiaaleissa, kuten monofiilissä, fluorocarbonissa ja punotuissa linjoissa, sopimaan erilaisiin kalastustilanteisiin.
Okuma-pyöriväkelat tarjoavat laajan valikoiman pyöriväkeloja, jotka sopivat sekä makeanveden että merikalastukseen. Nämä kelat tunnetaan sujuvista jarrujärjestelmistä, tarkasta suunnittelusta ja erinomaisesta siimanhallinnasta. Ne tulevat eri kokoisina ja muotoisina vastaamaan erilaisia kalastustyylejä.
Okuma-vetokelat on suunniteltu erityisesti avomeri- ja vetouistelukalastukseen. Vetokelat ovat yleensä suurempia ja kestävämpiä vastaamaan suurempien kalojen pyytämiseen avovesissä. Niissä on yleensä korkeampi siiman kapasiteetti ja kestävä rakenne.
Okuma-kelat saavat yleensä kiitosta vahvasta ja kestävästä rakenteestaan. Ne on tehty kestämään erilaisia kalastusolosuhteita, olipa kyse sitten makeanveden tai merikalastuksesta."