up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Onkivavat

Virvelöinti

()
load

Mikä on spinning sauva?

Spinning vapa on onkityyppi, joka on erityisesti suunniteltu käytettäväksi kehruukelojen kanssa. Se on yksi suosituimmista ja monipuolisimmista kalastajien käyttämistä vapatyypeistä maailmanlaajuisesti. Se on yksi suosituimmista ja monipuolisimmista onkityypeistä, jota onkijat käyttävät erilaisiin makean ja suolaisen veden kalastussovelluksiin. Spinning vavat tunnetaan joustavuudestaan, helppokäyttöisyydestään ja kyvystään heittää kevyitä vieheitä ja syöttejä. Voit ostaa kehräysvavan Shimano Fishing , Daiwa , Rapala , PENN ja Hart .

Tässä on joitain kehruuvavan tärkeimpiä ominaisuuksia ja ominaisuuksia:
Kelojen sijoitus: Spinning vavat on suunniteltu käytettäviksi pyörivien kelojen kanssa. Kelan istuin on sijoitettu tangon alapuolelle, jolloin kela voi roikkua tangon alla, kun se on oikein asennettu.
Siimaohjaimet: Spinningvavoissa on siimaohjaimet tai "silmät", jotka on suunniteltu ohjaamaan siimaa vavan pituudella. Ne on kohdistettu tangon alapuolelle ja pienentyvät vähitellen kärkeä kohti.
Pituus ja teho: Spinning vavoja on saatavana eri pituuksilla ja teholuokilla, jotka sopivat erilaisiin kalastussovelluksiin. Tehoarvot vaihtelevat tyypillisesti ultrakevyestä raskaaseen, mikä osoittaa vavan vahvuuden ja kyvyn käsitellä erilaisia siiman painoja ja viehekokoja.
Toiminta: Spinning vapojen toimintaaste vaihtelee, mikä viittaa siihen, kuinka paljon sauva taipuu painettaessa. Yleisiä toimintatyyppejä ovat nopea, keskitaso ja hidas.
Materiaali: Spinning vavat valmistetaan yleensä kevyistä ja kestävistä materiaaleista, kuten grafiitista, lasikuidusta ja hiilikuidusta. Grafiitti ja hiilikuitutangot ovat kevyempiä, herkempiä ja tarjoavat paremman lujuus painosuhteen, kun taas lasikuitutangot lisäävät kestävyyttä ja joustavuutta.
Monipuolisuus: Spinning vavat ovat monipuolisia ja niitä voidaan käyttää erilaisiin kalastustekniikoihin, kuten kevyiden vieheiden heittoon, kalastukseen elävällä syötillä, jigittämisessä tai joissain tapauksissa jopa uistelussa. Ne soveltuvat makean veden kalastukseen järvissä, joissa ja puroissa sekä joihinkin suolavesisovelluksiin.
Mukava kahva: Kehruuvavan kahva on yleensä valmistettu materiaaleista, kuten korkista, EVA vaahdosta tai molempien yhdistelmästä, mikä tarjoaa mukavan ja turvallisen otteen heiton ja noudon aikana.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje