Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Kalastusvavat

Kalastusvavat

Löydä laaja valikoima tuotteita Kalastusvavat tuotteita henkilölle merenkulku ja kalastus. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa waveinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Kalastusvavat

n merkit Kalastusvavat

Kuinka valita oikeat vavat ja sauvat?

Syötin heittäminen:

Baitcasting on suosittu kalastustekniikka, jossa käytetään syötinheittokelaa, joka on asennettu baitcasting vavan päälle. Kalastajat käyttävät sitä yleisesti erityyppisiin kalastukseen, mukaan lukien makean ja suolaisen veden sovellukset. Syötinheitto on erityisen hyödyllinen isompien kalalajien kohdistamisessa.

Bolognesen kalastus:

Bolognese on kalastustekniikka tai kalastuskilpailu. Bolognesessa käytetään pitkää teleskooppivavaa ja kilpailevaa onkimismuotoa, jossa osallistujat pyrkivät saamaan korkeimman kokonaispainon annetussa ajassa.

Pohjakalastus:

Pohjakalastus on kalastusmenetelmä, jossa vedetään verkkoa tai troolataan merenpohjaa pitkin kalaa ja muita meren pohjassa asuvia meren eliöitä. Pohjakalastusta käytetään yleisesti kaupallisissa kalastusaluksissa merenpohjan lähellä tai merenpohjassa eläviin kalalajeihin.

Karpin kalastus:

Karpin kalastus on suosittu kalastusharrastus, joka kohdistuu erityisesti karppiin, makean veden kalalajeihin, jotka tunnetaan koostaan, vahvuudestaan ja haastavasta käytöksestään. Karppikalastus on saavuttanut maailmanlaajuisesti huomattavan suosion näiden voimakkaiden kalojen pyynnin jännityksen sekä strategisten ja teknisten näkökohtien ansiosta.

Vallankaappauskalastus:

Kalastusvavat ovat erittäin pitkiä, tyypillisesti 3–14 metriä tai enemmän. Pituuden ansiosta kalastajat voivat saavuttaa tarkan paikan ilman heittoa. Ne on yleensä valmistettu kevyistä ja joustavista materiaaleista, kuten hiilikuidusta tai lasikuidusta, jotta saadaan tarvittava herkkyys hienovaraisten puremien havaitsemiseen.

Kannet:

Kannet ovat välttämättömiä lisävarusteita onkivavojen suojaamiseen varastoinnin, kuljetuksen aikana tai kun niitä ei käytetä. Ne auttavat estämään vavan ohjaimien, aihioiden ja kelojen vaurioitumista sekä sotkeutumista muihin vapoihin.

Perhokalastus:

Perhokalastus on suosittu onkimistapa, jossa heitetään kevyt perhoviehe, joka on tyypillisesti valmistettu höyhenistä, turkista ja synteettisistä materiaaleista, jäljittelemään hyönteisten tai muiden pienten saaliiden ulkonäköä. Perhokalastus perustuu erikoistuneisiin heittotekniikoihin.

Jigging:

Jiggaus on suosittu kalastustekniikka, jossa käytetään jigiksi kutsuttua viehettä kalojen houkuttelemiseksi ja niiden houkuttelemiseksi puremaan. Jiggiä käytetään yleisesti sekä suolaisen että makean veden kalastuksessa, ja se voi olla tehokasta useille lajeille, kuten bassolle, kuhalle, hauelle, tonnikalalle ja monille muille.

Kalastusvavat:

Vavat ovat välttämättömiä kalastusvälineitä. Vavat on suunniteltu antamaan kalastajille mahdollisuus heittää siimaa, hallita syöttiä tai viehettä ja lopulta saada kalaa.

Kalastus poksahtaa:

Popping kalastuksessa viittaa tekniikkaan, jota käytetään yleisesti suolavesikalastuksessa, erityisesti lajeissa, kuten tarpon, snook tai GT giant trevally. Poksahduskalastukseen kuuluu ylävesivieheen käyttäminen, jotta veden pintaan syntyy kova poksahdus tai roiskemelu.

Kalastus spinning:

Spinning on suosittu kalastustekniikka, jossa käytetään kehruukelan ja vavan yhdistelmää. Spinningiä käyttävät laajasti kaiken tasoiset kalastajat sekä makean että suolaisen veden kalastukseen. Spinning on suunniteltu mahdollistamaan tarkka ja pitkän matkan heitto.

Kalmareiden ja seepioiden kalastus:

Kalmari ja seepia ovat suosittuja syöttejä kalastukseen, erityisesti suolavesikalastuksessa. Ne ovat tehokkaita erilaisten kalalajien kohdistamiseen, mukaan lukien erilaiset petokalat.

Kalastus surffailla:

Surffausheitto on suosittu kalastustekniikka, jossa heitetään siima ja syötti rantaviivasta mereen. Voit ostaa surffailukappaleita osoitteesta Shimano Fishing , Daiwa , PENN , Rapala , Fox International ja Hart .

Kalastusuistelu:

Uistelulla kalastuksessa tarkoitetaan tiettyä tekniikkaa, jolla kalaa pyydetään vetämällä siimaa liikkuvan veneen takana. Uistelussa käytetään yhtä tai useampaa viehettä tai syöteillä varustettua koukkua, jotka hinataan vedessä eri syvyyksillä ja nopeuksilla kalojen houkuttelemiseksi ja pyytämiseksi.

Lisää onkivavoista:
Vaposarjat ovat osia, joita voidaan lisätä tai muokata onkivapaan sen suorituskyvyn parantamiseksi tai mukauttamiseksi tiettyihin kalastustekniikoihin. Vavan lisävarusteet ovat lisätyökaluja ja lisälaitteita, jotka voivat parantaa vavojen toimivuutta ja suorituskykyä.