Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Palautuminen ja hoito

Palautuminen ja hoito merenkulku ja kalastus

Löydä laaja valikoima tuotteita Palautuminen ja hoito tuotteita henkilölle merenkulku ja kalastus. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa waveinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Palautuminen ja hoito

n merkit Palautuminen ja hoito

Kuinka valita oikeat laitteet palautumiseen ja hoitoon kalastuksen jälkeen?

Oikeiden laitteiden valinta kalastuksen jälkeiseen palautumiseen ja hoitoon edellyttää varusteiden huomioon ottamista, jotka auttavat rentoutumaan, lihasten palautumiseen ja mahdollisiin vammoihin tai rasituksiin, joita voi esiintyä kalastuksen aikana tai sen jälkeen. Tässä on joitain laitteita, jotka voivat auttaa kalastuksen jälkeisessä palautumisessa ja hoidossa :

Hierontalaitteet: Kädessä pidettävät tai sähköiset hierontalaitteet voivat auttaa lievittämään lihasjännitystä, arkuutta ja väsymystä pitkän kalastuspäivän jälkeen. Lyömäsoittimet tai hierontapistoolit voivat kohdistaa tiettyihin lihasryhmiin ja auttaa rentoutumaan.
Vaahtomuovirullat ja hierontapallot : Nämä työkalut auttavat myofaskiaalista vapautumista itsestään, auttavat lihasten palautumisessa ja vähentävät lihaskireyttä. Ne ovat erityisen hyödyllisiä kohdistettaessa tiettyjä alueita, jotka voivat olla jännittyneitä tai jännittyneitä kalastuksen aikana.
Kylmähoitotuotteet : Kylmähoito voi olla hyödyllinen vähentämään tulehdusta ja rauhoittamaan kipeitä lihaksia. Jääpakkaukset, kylmähoitokääreet tai jäätä varten suunnitellut puristusholkit voivat lievittää kipua tai turvotusta rasituksen tai vamman sattuessa.
Lämpöhoitolaitteet : Lämmitystyynyt tai kääreet voivat lämmittää arkoja alueita, edistää verenkiertoa ja auttaa lihasten rentoutumisessa. Lämpöterapiasta voi olla hyötyä lihasjäykkyyden tai epämukavuuden lievittämisessä.
Kompressiovarusteet : Kompressiosukat, hihat tai vaatteet voivat parantaa verenkiertoa ja vähentää turvotusta tai väsymystä jaloissa ja jaloissa, mikä saattaa olla yleistä, kun on viety tuntikausia seisten tai liikkunut kalastuksen aikana.
Infrapunasaunapeitot tai matot : Nämä laitteet käyttävät infrapunatekniikkaa lämmön tuottamiseen, mikä edistää rentoutumista ja mahdollisesti auttaa lihasten palautumisessa. Niitä voidaan käyttää hikoilemaan ja lievittämään jännitystä.
Vesiterapiaratkaisut : Porealtaassa liottaminen, lämmin kylpy Epsom suoloilla tai kannettava jalkakylpylä voivat auttaa rentouttamaan lihaksia, vähentämään stressiä ja lievittämään kalastustoimintaan liittyviä kipuja ja kipuja.
Kädessä pidettävät sähköterapialaitteet : Jotkut kannettavat sähköhoitolaitteet, kuten EMS Electrical Muscle Stimulation yksiköt, voivat auttaa lihasten palautumisessa stimuloimalla lihaksia, mikä saattaa vähentää arkuutta ja edistää rentoutumista.
Palauttavat lisäravinteet tai paikalliset lääkkeet : Harkitse lisäravinteiden, kuten kalaöljyn, käyttöä nivelten terveyteen tai paikallisten voiteiden tai geelien käyttöä, jotka sisältävät mentolia tai arnikkaa lihasten lievittämiseen.
Kun valitset palautuslaitteita kalastuksen jälkeen , ota huomioon erityistarpeesi, olemassa olevat vammat tai olosuhteet sekä henkilökohtaiset mieltymyksesi palautumisrutiinisi sopivista hoidoista. Voit ostaa niitä näiltä merkeiltä: Garmin , Safe Sea , Midland , Seland , Kong , Sea to Summit , Vulkan , ja Regatta .