up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

PENN

PENN

KAIKKI ( PENN )

Noin PENN

Penn on huomattava brändi, joka lanseerattiin vuonna 1932 Otto Henzen toimesta. Pennin vetouistimet ja kalastuskoneet erityisesti suolavesissä ovat erityisen hyviä. Yli 90 vuoden kokemuksella kalastusalalla Pennin tuotteet ovat laadultaan ja toiminnallisuudeltaan markkinoiden malliesimerkkejä. Perustamisestaan lähtien Penn on ollut kehittämässä modernia koneiden rakenteita ja malleja. Miljoonat kokeneet ja taitavat kalastajat luottavat Pennin tuotteisiin yhtenä parhaista laadukkaimmista kalastustarvikkeista maailmassa.
Penn tunnetaan erityisesti kalastuskoneistaan, joita pidetään erityisen kestävinä ja tarkan tekniikan ansiosta. Olitpa sitten harrastekalastaja tai kokeneempi ammattilainen, Pennin koneet ovat luotettavia apureita kaikenlaisten kalojen saamiseksi aina selkäveden bassoista syvänmeren suuriin lajeihin. Brändi tarjoaa laajan valikoiman koneita erilaisille kalastustekniikoille, heittokalastuksesta trollaamiseen, ja jokainen niistä on suunniteltu kestämään vaikeimmat olosuhteet ja vaativimmat taistelut.

Koneiden lisäksi Penn tarjoaa laajan valikoiman vavoja, kalastusvapojen ja tarvikkeita, jotka on kaikki valmistettu samaan laadun ja toiminnallisuuden takuuseen. Olitpa sitten metsästämässä meren rannalta inshore-lajeja tai ottamassa mittaa syvänmeren seikkailuista, Pennin varusteet palvelevat täydellisesti.

Pennin kalastuskoneiden ja tarvikkeiden valikoima

PENN-kalastuskoneet on suunniteltu kestämään suolaveden ja selkäveden kalastuksen rasitukset, mikä tekee niistä soveltuvia erilaisiin ympäristöihin ja tilanteisiin. PENN tarjoaa monipuolisen valikoiman kalastuskoneita, jotka on suunniteltu erilaisiin kalastustekniikoihin ja -lajeihin.
PENN-kalastusvavat on valmistettu tarkkuudella ja huolella käyttäen laadukkaita materiaaleja, kuten fiberglasia, grafiittia ja hiilikuitua. Tämä tarjoaa voiman, terävyyden ja reagointikyvyn tasapainon. Monet PENN-vavat on suunniteltu terävillä kärjillä, jotta kalastajat huomaavat jopa pienimmätkin purra.
PENN-kuivapussien ominaisuudet ovat vankat sulkemistoiminnot, kuten koukkujen tai vetoketjusulkujen avulla, jotka tarjoavat vesitiiviin tiivisteen, jotta kosteus ei pääse sisään. PENN tarjoaa kuivapussien eri kokovalikoiman erilaisiin tarpeisiin.
PENN-surfcasting-välineet on suunniteltu parantamaan surfcasting-kokemusta ja antamaan kalastajille mahdollisuuden saada onnistuneesti kalastettua valaita ja muita suolavesilajeja rannalta.
PENN-vapojen tarvikkeet on suunniteltu parantamaan ja täydentämään heidän kalastusvapojaan. Nämä tarvikkeet on valmistettu saman laadun ja toiminnallisuuden takuulla, jota PENN tunnetaan.
PENN-kalastuspussit ovat hyödyllisiä työkaluja, jotka helpottavat kalastajien tarvikkeiden säilyttämistä, suojelemista ja helppoa saatavuutta kalastusmatkoilla. PENN tarjoaa erilaisia kalastuspusseja eri tarpeisiin ja parantamaan kalastuskokemustasi.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje