Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Plastimo

Noin Plastimo
Plastimo on maailmanlaajuisesti tunnustettu brändi, joka on ollut luotettava kumppani purjehtijöille ja veneilijöille yli kuuden vuosikymmenen ajan. Perustettu vuonna 1963, yritys on vakiinnuttanut asemansa johtavana nimiä merenkulkualalla tarjoamalla laajan valikoiman merenkulkutuotteita ja tarvikkeita, jotka vastaavat purjehtijöiden, veneilijöiden ja merenkulkuretkien tarpeisiin. Plastimolla on ollut sitoutuminen innovaatioihin, laatuun ja asiakastyytyväisyyteen, mikä on tehnyt siitä suositun valinnan kaikkeen merenkulkuun liittyvään.
Plastimo on ollut luotettu merenkulkukumppani jo vuosikymmeniä tarjoten laajan valikoiman merenkulkutuotteita, jotka priorisoivat laatua, kestävyyttä ja toiminnallisuutta. Vaatetuksesta veneen materiaaleihin, laivan varusteisiin ja merenkulkukarttoihin, taskulamppuihin ja kompasseihin, aurinkolaseihin ja kenkiin, Plastimo jatkaa edelleen olevan valinta niille, jotka etsivät laadusta kaikissa merenkulkuun liittyvissä pyrkimyksissään.

Navigoiva erinomaisuus vuodesta 1963

Plastimolla on merenkulkuvaatemallisto, joka on suunniteltu yhdistämään tyyli ja toiminnallisuus. Plastimon merenkulkuvaatetus pitää sinut näyttävästi pukeutuneena samalla varmistaen, että pysyt kuivana ja mukavana merenkulkuretkiesi aikana. Plastimolla on laaja valikoima merenkulkuun tarkoitettuja materiaaleja ja tarvikkeita, mukaan lukien veneen törmäyspeitteet, tukit ja vinssikomponentit. Nämä tuotteet on suunniteltu kestämään ankarat meriolosuhteet, mikä varmistaa veneesi turvallisuuden ja kestävyyden. Plastimolla on laivalla tarvittavia esineitä, jotka takaavat sujuvan purjehduksen. Plastimolla varusteilla varmistat, että sinulla on tarvittavat työkalut nauttiaksesi ajastasi vesillä hajanaisesti.
Merenkulun vaatimaa tarkkaa tietoa varten Plastimo tarjoaa merenkulkukarttoja. Plastimon merenkulkukartoilla voit merkitä reittisi luottavaisin mielin. Kun yö laskeutuu tai löydät itsesi pimeästä kajuutasta, Plastimon taskulamput tulevat avuksi. Nämä kestävät ja luotettavat taskulamput on rakennettu kestämään merenkulkuolosuhteita. Tarkan navigoinnin varmistamiseksi luotettava kompassi on välttämätöntä. Plastimo tarjoaa valikoiman merenkulkuun tarkoitettuja kompasseja, mikä varmistaa tarkat lukemat ja luotettavan suorituskyvyn. Luota Plastimon kompassiin pysyäksesi oikeassa suunnassa.
Suojele silmiäsi auringonhehkunalta vesillä liikkumisen aikana on tärkeää. Plastimon aurinkolasit tarjoavat sekä tyyliä että UV-suojausta, polarisoitujen linssien vähentämällä hehkua, jotta näet selkeästi ja mukavasti, jopa kaikkein kirkkaimmissa olosuhteissa. Plastimolla on sitoutuminen mukavuuteen ja toiminnallisuuteen, joka ulottuu kenkiinsä. Nämä merenkulkukengät on suunniteltu tarjoamaan erinomainen otteen märälle pinnalle, mikä varmistaa vakauden ollessasi laivalla. Plastimolla varustetuilla kengillä voit liikkua luottavaisin mielin ympäri veneesi.