up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Power pro Linja Spectra 1370 M

Power pro Linja Spectra 1370 M

plus
Power pro

Power Pro Linja Spectra 1370 M

Tuotekuvaus Power pro Linja Spectra 1370 M

Alkuperäinen PowerPro punottu rivi asettaa myös, on lähes nolla venytys, ja hämmästyttävä voima.

Laaja valikoima värejä ja käytettävissä halkaisijaltaan 0.06mm 0.76mm ja rikkomalla vahvuus 3kg 95kg on PowerPro punos mihin tahansa tilanteeseen.


Power pro Linja Spectra 1370 M on paras tuote merenkulku ja kalastustavoitteidesi saavuttamiseksi. Täydennä varustekokoelmaasi myös muilla Siimattuotteill ja nauti elämästäsi enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Jotkut Kalastusvälineettuotteista ovat erikoistarjouksessa. Löydä kaikki tarjoukset waveinn:ssa! Tarjoamme suuren valikoiman Power pro-tuotteita, jotka ovat tunnettuja korkealaatuisesta materiaalistaan ja uskomattoman kestävästä suorituskyvystään.

Ominaisuudet Power pro Linja Spectra 1370 M

Väri
Vihreä
Linjan tyyppi
Punotut siimat

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Power pro

-

Loistava tuote Loistava palvelu

Tarvittava punos

-

Erittäin hyvä tuote Suosittelen tätä tuotemerkkiä ja tätä sivustoa

Erinomainen osto

-

Erinomainen tuote, nopea toimitus, maksu erissä. Yläosa

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up