up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Railblaza Railmount Tuki

Railblaza Railmount Tuki

Railblaza Railmount Tuki

Railblaza Railmount Tuki

Railblaza Railmount Tuki

plus
Railblaza

Railblaza Railmount Tuki

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Railblaza Railmount Tuki

RAILBLAZA RailMount 19 25 on pohjalevy, joka mahdollistaa RAILBLAZA-lisävarusteiden turvallisen ja helpon kiinnityksen kiskosi päälle. RailMount voidaan asentaa pyöreisiin kiskoihin, kajakeihin ja muihin laivavarusteisiin.

Tämä merikiskopidike on ihanteellinen niille, jotka tarvitsevat sitä erilaisten lisävarusteiden pitämiseen tai niille, jotka haluavat vaihtaa Rod Holder II: n, Fillet Tablein tai GPS Three Axis Platformin sijainnin. RailMount on yksinkertaisesti ruuvattu yhdessä ilman porausta, jotta se voidaan helposti siirtää toiseen paikkaan, jolloin rautatie on yhtä hyvä kuin uusi!

RailMount 19 25 voidaan kiinnittää helposti kaikkiin 19 tai 25 mm: n (0,75 tai 1 ") kiskoihin, joten tärkeämpiä asioita, kuten kalastus ja sukellus, voidaan viettää enemmän aikaa kiskojärjestelmän sijaan. Kaikki asennustarvikkeet toimitetaan mukaan lukien; adapterit, kumisauvat, itseliimautuva nauha ja tarvittavat ruostumattomasta teräksestä valmistetut kiinnitysruuvit.

TÄRKEÄÄ: Öljypohjaisten voiteluaineiden käyttö StarPort-liukumäleissä aiheuttaa vian. Silikonipohjaiset tuotteet sopivat parhaiten (tarkista voiteluaineen sisältö ennen käyttöä).

Rakennusmateriaalit:

RailMount & StarPort - UV stabiloitu AES-muovi

Lukkolevy - UV stabiloitu PC-muovi

Tiiviste - UV stabiloitu TPE-kumi

Ruostumattomat teräskiinnikkeet

Mitä saat:

1 x RailMount 19 25 (ylhäältä ja alhaalta)

1 x kiskon halkaisija (sovittaa alas 25 mm: stä 19 mm: iin)

2 x liukumaton kumiletki

1 x itseliimautuva nauha

1 x StarPort

1 x säänkestävä tiiviste ja kansi

2 x M6x x 50mm ruuveja ja molybondipäällysteisiä muttereita


Hyödy nyt Railblaza Railmount Tuki tarjouksistamme. merenkulku ja kalastus verkkokaupastamme, waveinn:sta, löydät kaikki tarvitsemasi korkealaatuiset tuotteet, jotta voit nauttia liikunnasta ilman ongelmia, parhaiden merenkulku ja kalastus varusteiden avulla. Käy myös tutustumassa muihin merenkulku ja kalastus kategorioihin ja löydä suosittuja Railblaza-tuotteita parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Railblaza Railmount Tuki

Väri
Valkoinen
Tuotetyyppi
Tuet

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up