up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Railblaza Transducer Arm

Railblaza Transducer Arm

Railblaza Transducer Arm

Railblaza Transducer Arm

plus
Railblaza

Railblaza Transducer Arm

Tuotekuvaus Railblaza Transducer Arm

Summeri & Transducer Mount Kit on kehitetty kajakki kalastajalle jotka tarvitsevat helpon tavan asentaa ja poistaa kaikuluotaimet ja äänimerkkilaitteet. Tämän paketin avulla voit asentaa ja poistaa kaiku tai summerin muutamassa sekunnissa, ei sotkuinen liimoja tai liiallista poraus asennustarvikkeista. Laajan valikoiman kiinnikkeitä tämä sarja voidaan sovittaa sopimaan mitään kajakilla tai kanootilla.

Kaikuanturin kiinnityksen sarjassa on ainutlaatuinen etu kajakkeja tai kanootteja, joilla ei ole anturia romuttaa, nyt muuntimen tulee olemaan vedessä antaa 100% todellinen lukema, eikä käsittelyssä läpi rungon. Jos sinun täytyy saada muuntimen syvemmällä yksinkertaisesti lisätä jatke, jos annat matalassa vedessä tehtaalla asetettu kitkatiivisteet voit nostaa anturin pois pahanteosta.

Sarjaa voidaan poistaa kokonaan yhdellä klikkauksella Starport liukulukitus suojaten summeri kun liikenteessä, käytettäessä kajakki muuhun toimintaan tai kun haluat siirtää summerin toiselle kajakilla tai kanootilla.

Rakennusmateriaalit:

UV-kestävä lasikuituvahvistettu nylon

Lukitus diat - UV-kestävä PC-muovi

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut kiinnikkeet

Mitä saat:

SwivelPort

Säädettävä sorminivel (ei saatavana erillisenä osana)

Kiinteä Starport Extender

Cheek Sovitin (ei saatavana erillisenä osana)

Nippusiteet

Ei sisällä alustan


Jos etsit merenkulku ja kalastusvarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu waveinn:aan. Railblaza:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla merenkulku ja kalastustuotteilla on täysi Railblaza:n takaama takuu. Valitse yksi Veneet kategorioista ja tutustu laajaan Veneet tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Railblaza Transducer Arm on paras tuote merenkulku ja kalastustavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet Railblaza Transducer Arm

Väri
Musta
Tuotetyyppi
Sovittimet

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Täydellinen

-

Täydellinen tuote ja nopea toimitus. Super suositeltavaa

Railblaza-lisävarusteiden tarkistus

-

Upeat tuotteet

Tyytyväinen

-

Saatu ajoissa erinomainen tuote

Tilauksen vastaanottaminen kesti 25 päivää

-

Wave INN -lähettäjät lähetettiin laskutuspakkaukseeni lähetyspaketin sijaan. Olen aina matkalla, käytän yleistä toimitusta tietyn postin postinumeron kautta. onneksi olin alueella riittävän kauan, jotta posti pystyi seuraamaan tilaustani.

Sinun onnellinen

-

Vahvistettu tuotteen toimitus ja määräajat täyttyivät täydellisesti

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up