up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Railblaza Tuki Bimini

Railblaza Tuki Bimini

Railblaza Tuki Bimini

plus
Railblaza

Railblaza Tuki Bimini

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Railblaza Tuki Bimini

On olemassa monia käyttötapoja, ja olemme varmoja, että löydät enemmän käyttötarkoituksia kuin mitä voimme ajatella!

RAILBLAZA Clevis on yksinkertainen tapa kiinnittää Bimini ja poistaa nopeasti StarPort-lukitusliukusta, ei tarvita ruuveja tai työkaluja!

Rakennusmateriaalit:

Clevis - UV stabiloitu lasikuituvahvistettu nailonmuovi

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut kiinnittimet

Mitä saat:

2 x Clevis / Bimini Tukee ruuveja


Railblaza Tuki Bimini on paras tuote merenkulku ja kalastustavoitteidesi saavuttamiseksi. Täydennä varustekokoelmaasi myös muilla Kansivarusteettuotteill ja nauti elämästäsi enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Jotkut Veneettuotteista ovat erikoistarjouksessa. Löydä kaikki tarjoukset waveinn:ssa! Tarjoamme suuren valikoiman Railblaza-tuotteita, jotka ovat tunnettuja korkealaatuisesta materiaalistaan ja uskomattoman kestävästä suorituskyvystään.

Ominaisuudet Railblaza Tuki Bimini

Väri
Musta
Tuotetyyppi
Tuet

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Railblaza Tuki Bimini

Oikea ostos

-

Oikea ostos, kuljetusilmoitus olisi ollut tervetullut ennen toimitusta.

Railblaza Tuki Bimini

Bimini teline

-

sopii täydellisesti bimineihini mahdollistaa useiden asentojen käytön päivän käytön mukaan: kalastus, ratsastus.. nopea toimitus

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up