up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Rapala Charge and Glow

plus
Rapala

Rapala Charge and Glow

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Rapala Charge and Glow

On asioita elämässäsi, että te tietää, kuinka te tulleet toimeen ilman niitä, ja nyt kun ne, et voi koskaan palata. Tämä on yksi niistä. Ikuisesti kalastaja ovat luottaneet lainattu valonlähteet veloittaa hehkua vieheitä. Kamera flashers, avaimenperä LED ... tiedät ... olet ollut sinun. Nyt kokeile meidän. Charge n Glow maksut hehku vaaput, pehmeä syöttejä, lusikat ja jigs upeasti. Tämä koko on täydellinen hardbait, pehmytvieheitä ja hehku lusikat jopa 6 ".

Ominaisuudet:

Push Button Ominaisuus

Spring Loaded Case Lock

28 lumenia

8 Ultraviolet LED-lamput

Powered by 3 AAA (ei sisälly)


Nyt voit tilata urheiluvarusteesi lähtemättä kotoasi mihinkään waveinn:ssa, omassa merenkulku ja kalastusvarusteisiin erikoistuneessa verkkokaupassa. Haluamme, että voit nauttia vapaa-ajastasi ainutlaatuisella ja nautinnollisella tavalla, joten tarjoamme suuren valikoiman korkealaatuisia Laukuttuotteita suoraan Rapala:lta. Kysy meiltä lisää merenkulku ja kalastustuotteista, kuten Rapala Charge and Glow, jotka on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mukavuuden ja nautinnon harrastaessasi urheilua tai päivittäisiä aktiviteettejasi.

Ominaisuudet Rapala Charge and Glow

Väri
Musta
Tuotetyyppi
Laukut

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Parhaat

-

Tämä on paras uv-laturi...

Loistava!

-

Erinomainen vieheiden valaistukseen kalastuksen aikana. Se valaisee vieheet paljon paremmin kuin perinteiset UV-polttimet. Super suositeltava!!! +++++

Rapalan

-

Se toimii melko hyvin Suosittelen tuotetta

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up