up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Rapala Crossbody Sportsmans 13

plus
Rapala

Rapala Crossbody Sportsmans 13

Tuotekuvaus Rapala Crossbody Sportsmans 13

Tilava ja käytännöllinen kalastus laukku, Sportsmans 13 on irrotettava PVC liner päälokero, kaksi taskua edessä tarvikkeille. Kaksi sivuvapautuinta soljet toimii turvallisen sulkimen Päätasku. Vedenpitävä kangas. Säädettävä olkahihna.

Tekniset tiedot:

Mitat: 36cm / 30cm / 11cm


Tutustu nyt merenkulku ja kalastus valikoimaamme, joka sisältää useita suosittuja Rapala-tuotteita markkinoiden parhailla hinnoilla. waveinn:sta, omasta merenkulku ja kalastus verkkokaupastasi löydät suuren valikoiman suosittuja ja korkealaatuisia Rapala tuotteita, jotka voit tilata helposti ja nopeasti suoraan kotiovellesi, kuten esimerkiksi: Rapala Crossbody Sportsmans 13. Kaikki tilaukset lähetetään 24/48h kuluessa.

Ominaisuudet Rapala Crossbody Sportsmans 13

Väri
Harmaa
Tuotetyyppi
Olkalaukut

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up