up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Rapala Saappaat Short

plus
Rapala

Rapala Saappaat Short

Tuotekuvaus Rapala Saappaat Short

Saappaat tehty EVA ja suunniteltu kalastukseen, metsästykseen ja kasvatus.

Korkea kestävyys.

Suojaa lämpötila jopa 30C ja kosteutta.

Kevyt, kukin boot painaa vain 300g.

Irroitettava malli, jossa vahvistettu ja pestävä pohjallinen


Rapala Saappaat Short on tuote, jonka löydät Saappaat kategoriasta, Miesten kengät:sta, omasta merenkulku ja kalastusverkkokaupastasi, waveinn:sta. Älä odota enää kauempaa tietääksesi kaikista uskomattomista waveinn:n eduista ja tarjouksista. Mitkä ovat siis Rapala Saappaat Short:n edut? Tämä tuote on suunniteltu erityisesti antamaan mukavuutta ja nautintoa merenkulku ja kalastus:n harrastamiseen.

Ominaisuudet Rapala Saappaat Short

Väri
Vihreä
Korkeus saappaat
Korkea
Suositeltava Käyttötarkoitus
Kalastus

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Rapala Saappaat Short

Kevyt, lämmin

-

Superkevyt, mutta älä käytä sitä lähellä kiviä tai kiipeä, putoat, kun poistat sisäisen lämpimän liinan, sinulla on muovia, joka on erittäin hyvä.

Rapala Saappaat Short

Rapalan lyhyet saappaat

-

Rapala Boots Lyhyt, täydellinen saappaat rantakalastukseen sekä talvella (pehmusteen kanssa) että kesällä pehmusteesta irrottamalla. Käytän niitä myös maaseudulla sienestykseen, koska ne ovat kestäviä ja mukavia. Suosittelen ottamaan samat jalkanumerot.

Rapala Saappaat Short

Parhaat welliesit

-

Tällä hetkellä ja maailmanlaajuisesti ne ovat parhaita kumppaneita, joita voi heittää kasvoilleen.

Rapala Saappaat Short

Käyttö

-

Saappaat ensi silmäyksellä ovat hyviä, mutta ilmoitettu lämpötila on liian korkea

Rapala Saappaat Short

Erittäin kevyt ja lämmin

-

Ostin saappaat 9-vuotiaalle pojalleni. Hän rakastaa heitä. Niillä on sama paino kuin lenkkarilla. Täydellinen jääkalastukseen. Temppu niiden asettamiseen on poistaa sukka kengästä ja laittaa se ensin jalalle ja heille kenkä.

Rapala Saappaat Short

Rapalan

-

Ne ovat yksi parhaimmista kengistä, jotka olen löytänyt kävelemään nartuni Galician vuorten läpi, olin jo käyttänyt korkeita ja nyt ostan matalat. Mukava, ne eivät paina mitään. Ja synnytyksestä huolimatta he saavuttivat minut viikossa. Kiitos

Rapala Saappaat Short

Hyvät saappaat

-

Olin jo kokeillut heitä erittäin hyvin tuloksin. He ovat toinen parini.

Rapala Saappaat Short

Rapala saappaat

-

Erittäin mukavat ja laadukkaat saappaat. Paras hinta.

Rapala Saappaat Short

Erittäin hyvä

-

Omasta kokemuksestani minulla oli muita aikaisemmin, vain että he ovat pitempiä ja olen erittäin tyytyväinen heihin heidän keveisyytensä ja mukavuutensa vuoksi, jotka ovat epäilemättä parhaat, joita suosittelen.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up