up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Raymarine 60STV Premium

plus
Raymarine

Raymarine 60STV Premium

Tuotekuvaus Raymarine 60STV Premium

Raymarines Satellite TV -antennit tuovat saman yhdistelmän korkean suorituskyvyn ja helppokäyttöisyyden liikkumisviihdeseesi, joita odottaisit kotiteatterijärjestelmästäsi. Kompakti kupoli, antennijärjestelmämme automaattisesti seurata ja vastaanottaa satelliittitelevisiosignaaleja lähes kaikissa olosuhteissa, takaavat nopean, selkeän ja luotettavan pääsyn satoihin digitaalisiin kanaviin.

Ominaisuudet:

Raymarine 33STV: Ultra Compact pienemmille aluksille:

Täydellinen valinta pienille tehoille ja purjeveneen omistajille 6,6 metristä (20 25), jotka haluavat kokea parasta aluksella viihdettä.

Raymarine 37STV: Kompakti ja kevyt:

Tilaa säästävä Raymarine 37STV -järjestelmä on suunniteltu 7,6 10,7 metrin (25 35) aluksiin. Halkaisijaltaan vain 37 cm (14,5 tuumaa) tämä antenni sopii erinomaisesti tiukkoihin paikkoihin.

Raymarine 45STV: Useita satelliittivastaanottimen ominaisuuksia:

Suuri koko ja suorituskyky, Raymarine 45STV tekee satelliittitelevision merellä 10,7-15 metrin (35 50) aluksen omistajille.

Raymarine 60STV: Suorituskyky:

Raymarine 60STV laajentaa satelliittivälitteistä kattavuutta parannetun satelliittiseurannan alueilla, jotka ovat alttiita heikommille satelliittisignaaleille. Raymarine 60STV tarjoaa kaikki Raymarine 45STV: n edut ja muutama lisä. Automated Skew Control takaa maksimaalisen signaalin voimakkuuden parhaillaan käynnissä optimoimalla LNB: n vinoviivan.

Lisäominaisuudet Raymarine 60STV -mallissa:

Parannettu signaalin vastaanotto ja parempi antennivahvistus paremman suorituskyvyn takaamiseksi.

Laajakulmaiset kulma-alueet satelliittikiinnityksen ylläpitämiseksi.

Automaattinen LNB: n vinonohjaus.

Satelliitti-TV kattavuus:

Raymarinen satelliittitelevision antennijärjestelmät voivat seurata erilaisia ​​DVB-yhteensopivia ja DSS (DirecTV) -satelliitteja.

Satelliittitelevisiopalvelun vastaanottamiseksi sinun on tilattava palvelu asianomaiselta palveluntarjoajalta.

Antennin ohjausyksikkö:

Antaa antennin tehon.

Näyttää antennin tilan.

Sisältää diagnostisia indikaattoreita.

Mahdollistaa manuaalisen satelliittivalinnan.

Yhdistää tietokoneeseen helppoa päivitystä varten.

Tekniset tiedot:

Lautasen halkaisija: 60 cm (23,6 tuumaa)

Ehdotettu aluksen koko: yli 15,2 m (yli 50 jalkaa)

Paino: 20 kg (44 kpl)

tekniikka:

Ainutlaatuinen Wide Range Search (WRS) -tekniikka tarkoittaa, että Raymarines-antennit pystyvät tunnistamaan ja hankkimaan satelliittisignaaleja mahdollisimman nopeasti. Kun olet saanut korjauksen haluamaasi satelliittisignaaliin, seurantaalgoritmit auttavat varmistamaan, että pidät sen. Ne on rakennettu kestämään vaikeita olosuhteita.

Dynamic Beam Tilting (DBT) -toiminto mittaa jatkuvasti toimenpiteitä ja kompensoi aluksesi suuntaa, kallistusta ja rullia pitämällä antennisi kiinni satelliitista selkeään kuvaan säästä tai aalloista riippumatta.


Raymarine 60STV Premium on tuote, jonka löydät Antennit kategoriasta, Elektroniikka:sta, omasta merenkulku ja kalastusverkkokaupastasi, waveinn:sta. Älä odota enää kauempaa tietääksesi kaikista uskomattomista waveinn:n eduista ja tarjouksista. Mitkä ovat siis Raymarine 60STV Premium:n edut? Tämä tuote on suunniteltu erityisesti antamaan mukavuutta ja nautintoa merenkulku ja kalastus:n harrastamiseen.

Ominaisuudet Raymarine 60STV Premium

Väri
Valkoinen
Tuotetyyppi
Antennit

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

 • 30 return

  30 PÄIVÄN HELPPO &
  NOPEA PALAUTUS

 • Pay

  100% VARMAA &
  KAUPANKÄYNTIÄ

 • like or return

  TYYTYVÄISYYS
  100 % TAKUULLA

 • pice

  ALHAISIMMAT HINNAT
  TAATUSTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up