up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Raymarine Eurooppa Anteena 33STV

plus
Raymarine

Raymarine Eurooppa Anteena 33STV

Tuotekuvaus Raymarine Eurooppa Anteena 33STV

Raymarines Satellite TV -antennit tuovat saman yhdistelmän korkean suorituskyvyn ja helppokäyttöisyyden liikkumisviihdeseesi, joita odottaisit kotiteatterijärjestelmästäsi. Kompakti kupoli, antennijärjestelmämme automaattisesti seurata ja vastaanottaa satelliittitelevisiosignaaleja lähes kaikissa olosuhteissa, takaavat nopean, selkeän ja luotettavan pääsyn satoihin digitaalisiin kanaviin.

Ominaisuudet:

Ainutlaatuinen Wide Range Search (WRS) -tekniikka tarkoittaa, että Raymarines-antennit pystyvät tunnistamaan ja hankkimaan satelliittisignaaleja mahdollisimman nopeasti. Kun olet saanut korjauksen haluamaasi satelliittisignaaliin, seurantaalgoritmit auttavat varmistamaan, että pidät sen. Ne on rakennettu kestämään vaikeita olosuhteita.

Dynamic Beam Tilting (DBT) -toiminto mittaa jatkuvasti toimenpiteitä ja kompensoi aluksesi suuntaa, kallistusta ja rullia pitämällä antennisi kiinni satelliitista selkeään kuvaan säästä tai aalloista riippumatta.

Raymarine 33STV: Ultra Compact pienemmille aluksille: Täydellinen valinta pienille tehoille ja purjeveneen omistajille 6,6 metriä (20 25), jotka haluavat kokea parasta aluksella viihdettä.

Satelliitti-TV kattavuus: Raymarinen satelliittitelevision antennijärjestelmät voivat seurata erilaisia ​​DVB-yhteensopivia ja DSS (DirecTV) -satelliitteja.

Satelliittitelevisiopalvelun vastaanottamiseksi sinun on tilattava palvelu asianomaiselta palveluntarjoajalta.

Antennin ohjausyksikkö:

Antaa antennin tehon.

Näyttää antennin tilan.

Sisältää diagnostisia indikaattoreita.

Mahdollistaa manuaalisen satelliittivalinnan.

Yhdistää tietokoneeseen helppoa päivitystä varten.

Tekniset tiedot:

Järjestelmä Saatavana malleihin: Eurooppa Pohjois-Amerikka

Lautasen halkaisija: 33 cm (13 tuumaa)

Ehdotettu aluksen koko 6 7,6 m (20 25 ft)

Sisäänrakennettu GPS: Ei

Dual tai Quad Band: Dual

High Definition Yhteensopiva: Kyllä

Paino: 4,5 kg (9,9 lbs)

Antennin voimakkuus: 31 dBi

Korkeusalue: + 10º - + 80º


Raymarine Eurooppa Anteena 33STV:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Antennittuotteita Elektroniikka kategoriastamme omasta merenkulku ja kalastus verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita Raymarine-tuotteita waveinn:ssa, löydät laajan valikoiman merenkulku ja kalastustuotteita, joista voit olla kiinnostunut. Raymarine on sitoutunut kehittämään ja parantamaan merenkulku ja kalastuskokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Ominaisuudet Raymarine Eurooppa Anteena 33STV

Väri
Valkoinen
Tuotetyyppi
Antennit

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

 • 30 return

  30 PÄIVÄN HELPPO &
  NOPEA PALAUTUS

 • Pay

  100% VARMAA &
  KAUPANKÄYNTIÄ

 • like or return

  TYYTYVÄISYYS
  100 % TAKUULLA

 • pice

  ALHAISIMMAT HINNAT
  TAATUSTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up