up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Raymarine GA150 GPS GLONASS for a Series

plus
Raymarine

Raymarine GA150 GPS GLONASS for a Series

Tuotekuvaus Raymarine GA150 GPS GLONASS for a Series

Antennia voidaan käyttää parantamaan vastaanottoon Monitoiminäytöt rakennettu GNSS (GPS / GLONASS) vastaanotin ja se voidaan asentaa joko tasaiselle vaakasuoralle pinnalle tai sopivaan napa.

Tekniset tiedot:

50 kanavainen GPS-vastaanotin

Space Based Augmentation System (SBAS) käytössä.

Wass, EGNOS, MSAS ja GAGAN

<3m tarkkuus tyypillinen, <5m tarkkuus taattu

Erittäin herkkä: 162dBm

Alhainen teho: 50 mA (1 LEN)


Jos olet kiinnostunut Raymarine:n GA150 GPS GLONASS for a Series tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Elektroniikka tuotteet Raymarine-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Raymarine suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia merenkulku ja kalastus tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Raymarine GA150 GPS GLONASS for a Series jo tänään!

Ominaisuudet Raymarine GA150 GPS GLONASS for a Series

Väri
Valkoinen
Tuotetyyppi
Antennit

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

 • 30 return

  30 PÄIVÄN HELPPO &
  NOPEA PALAUTUS

 • Pay

  100% VARMAA &
  KAUPANKÄYNTIÄ

 • like or return

  TYYTYVÄISYYS
  100 % TAKUULLA

 • pice

  ALHAISIMMAT HINNAT
  TAATUSTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up