up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Raymarine I40 Wind System

plus
Raymarine

Raymarine I40 Wind System

Tuotekuvaus Raymarine I40 Wind System

Raymarine i40 Wind on puhallinsoitin joka täydentää sarjan laitteiden uuden i40 alue. Ne ovat erittäin kompakti tietokoneita, jotka vievät hyvin vähän tilaa ja on suunniteltu pieniin veneisiin Uusi jaosvastaavalle ilman siiven yhteyden Rotavecta muuntimen tarjoaa tietoa, kuten suunta ja tuulen nopeus, joko todellinen tai näennäinen, suhteessa suuntaan vene, myös asettaa tuulikulmaan ja mahdollistaa kiinteän ohjauskulman korjaus.

Se on myös nopea hälytys Wind.

Esittää alue Raymarine i40, ST40 korvaa klassisen. Tätä täydennetään kolmella näyttöjä enemmän: Slider nopeudensäätöön, syvyys (D) ja Bidata Yhdistää (nopeus ja syvyys), kaikki ovat joukkueet pieni virrankulutus, mikä pidentää akun käyttöikää.

suuret numerot

Kaikki Raymarine i40 alue on suunniteltu helppokäyttöiseksi kaikissa tilanteissa, on yksivärinen LCD-näyttö rapeaksi erinomainen katselukulma ja suuret numerot (enintään 28 mm max) ja punainen taustavalo varmistaa mahdollisimman näkyvyys hämärässä.

Toinen yhteinen piirre kaikissa Raymarine laitteet ja i40, on sen helppokäyttöisyys. Se on suuri säätimet käytettäväksi merellä on yksinkertainen.

liitettävyys

Kaikki i40 alue voidaan liittää toisiinsa ja jakaa tietoja. By SeaTalk1 protokolla voi käyttöliittymän ja jakaa tietoja ST40 ja ST60 klassinen joukkueet.

Sinun mukavuus ja yksinkertaisuus on toinen etu, on suuri tarkastuksia, jotka helpottavat sen käyttöä navigointiin. Myös asennus on hyvin yksinkertainen, jossa eteen asennettu muotoilu.


Haluatko lisää merenkulku ja kalastus tuotteita Raymarine:lta? waveinn:sta, omasta merenkulku ja kalastusverkkokaupastasi, löydät laajan valikoiman merenkulku ja kalastustuotteita, kuten Raymarine I40 Wind System. Tällä hetkellä Raymarine I40 Wind System on saatavilla runsaasti varastossamme. Asiakkaidemme tarpeet ovat meille tärkeitä ja valitsemme aina kaikki merenkulku ja kalastusvarusteet erittäin huolellisesti yksityiskohtia tarkastellen.

Ominaisuudet Raymarine I40 Wind System

Väri
Hopeinen
Tunnistimet
Tuuli
Tuotetyyppi
Tunnistimet

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Erinomainen vastine rahalle

-

Kelvollinen ja kestävä tuote, vaikka ei olisikaan uusimman sukupolven. Toimitus ok

Oikea

-

Kaikki oikein, hyvää palvelua, suositellaan Kanariansaarten asukkaille.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up