up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Raymarine Kanssa Cyclone 55W 3´ 72 Mailia Tutka Antenni

plus
Raymarine

Raymarine Kanssa Cyclone 55W 3´ 72 Mailia Tutka Antenni

Tuotekuvaus Raymarine Kanssa Cyclone 55W 3´ 72 Mailia Tutka Antenni

RAYMARINE Cyclone 55W -valkoinen 3' 72 mailin radarantenni on äärimmäisen huipputeknologinen laite, joka on suunniteltu merenkäyttöön. Se on varustettu tehokkaalla 55 watin lähettimellä, joka tarjoaa erinomaisen pitkän kantaman radarin, jonka avulla venesuunnistajat voivat havaita muiden alusten, sääolosuhteet ja esteet jopa 72 mailin päähän. Radarantenni on kolme jalkaa korkea ja sen korkea sijainti mahdollistaa optimaalisen kuvanmuodostuksen.

Tämä laite on erittäin monipuolinen, mikä tekee siitä täydellisen erilaisiin merenkäyttöön. Olipa sitten purjehtimassa, kalastamassa tai mökkeilemässä, voit luottaa RAYMARINE Cyclonen 55W:een tarjotakseen sinulle kriittiset tiedot, joita tarvitset turvalliseen ja tehokkaaseen navigoimiseen. Lisäksi sillä on valkoinen kotelo, joka on tyylikäs ja moderni, täydellinen moderniin venetunnelmaan sopivaksi.

Yhteenvetona voidaan todeta, että RAYMARINE Cyclone 55W on loistava valinta kaikille, jotka etsivät tehokasta radarantennia, joka kestää meren kovia olosuhteita. Sen voimakkaan lähettimen, pitkän kantaman ja tyylikkään muotoilun ansiosta se on laite, jolle kuka tahansa moderni venesuunnistaja voi olla ylpeä.


Raymarine Kanssa Cyclone 55W 3´ 72 Mailia Tutka Antenni:a on saatavilla varastossamme eri ominaisuuksilla. Osta se nyt waveinn:ssa ja hyödy upesita eduista. Lisäksi, Raymarine Kanssa Cyclone 55W 3´ 72 Mailia Tutka Antenni:lla on Raymarine:n takaama virallinen laatutakuu. Voit myös täydentää varusteitasi muilla Antennit kategorian Elektroniikka tuotteilla.

Ominaisuudet Raymarine Kanssa Cyclone 55W 3´ 72 Mailia Tutka Antenni

Väri
Kirkas
Tuotetyyppi
Antennit

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up