up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Raymarine Kanssa Cyclone 55W 4´ 72 Mailia Tutka Antenni

plus
Raymarine

Raymarine Kanssa Cyclone 55W 4´ 72 Mailia Tutka Antenni

Tuotekuvaus Raymarine Kanssa Cyclone 55W 4´ 72 Mailia Tutka Antenni

RAYMARINE Cyclone 55W on korkeatehoinen radarantenni, joka on suunniteltu merenkulkuveneille. Se sisältää 55W tehokkaan lähettimen ja 4´ 72 mailin radarantennin, joka tarjoaa vertaamattomia alueen ja kohteiden havaitsemisen kykyjä. Antenni on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka kestävät ankaria merenkulkuolosuhteita, mikä takaa luotettavan suorituskyvyn myös rankoissa merenkulkuoloissa.

Edistyneellä signaalinkäsittelytekniikalla RAYMARINE Cyclone 55W tarjoaa poikkeuksellisen selkeyden ja tarkkuuden radariimagingissä. Sen käyttäjäystävällinen käyttöliittymä mahdollistaa radanäytön asetusten helpon käytön ja mukauttamisen. Antenni voidaan myös kytkeä muihin merenkulku-elektroniikkajärjestelmiin, kuten GPS- ja autopilottiin, jolloin saadaan aikaan saumaton navigoinnin.

RAYMARINE Cyclone 55W on maalattu valkoisella, mikä täydentää useimpien merenkulkuveneiden esteettisyyttä. Sen kompakti ja kevyt suunnittelu takaa helppokäyttöisen asennuksen ilman suorituskyvyn heikkenemistä. Antenni sopii sekä viihde- että kaupallisiin venesatamiin ja on välttämätön kaikille purjehtijoille, jotka haluavat luotettavan radaarijärjestelmän.


Jos pidät Raymarine Kanssa Cyclone 55W 4´ 72 Mailia Tutka Antenni:sta, tutustu myös muihin Raymarine:n merenkulku ja kalastustuotteisiin Elektroniikka osastollamme ja Antennit katalogissamme. Lisäksi, kun teet ostoksia waveinn:ssa, omassa merenkulku ja kalastus verkkokaupassasi, liityt samalla suureen urheiluyhteisöömme, josta voit saada hyviä vinkkejä, lukea tuotearvosteluja ja parhaita tarjouksia, joista olet kiinnostunut.

Ominaisuudet Raymarine Kanssa Cyclone 55W 4´ 72 Mailia Tutka Antenni

Väri
Hopeinen
Tuotetyyppi
Antennit

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up