Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Raymarine

Noin Raymarine
Raymarine on yksi tunnetuimmista meriteknologian premium-laatumerkkejä, joka erikoistuu navigoinnin ja viestintälaitteiden tarjoamiseen aluksille ja veneille. Yritys on perustettu vuonna 1923 ja ollut innovatiivisten tuotteidensa ansiosta maailmanlaajuinen johtava meriteknologian tarjoaja. Raymarine on tunnettu sitoutumisestaan innovaatioihin, laatuun ja helppokäyttöisiin ratkaisuihin, jotka parantavat turvallisuutta ja navigointia vesillä. Raymarine tarjoaa laajan valikoiman merituotteita erilaisiin veneilytarpeisiin.

Raymarine´n rikas innovaatioiden historia meriteknologiassa on johtanut monenlaisten tuotteiden kehittämiseen, joihin kuuluvat autopilotit, kalastuslokit, tutkat, GPS, kamerat ja syöttöanturit. Raymarine jatkaa teknologian rajoja rikkomalla veneilijöiden navigointi- ja turvallisuusratkaisujen sekä viihdetarjonnan parantamiseksi.

Raymarine Innovoiden Paras Merinavigointi

Raymarine Autopilot -järjestelmät mahdollistavat alusten kurssin ja suunnan ylläpidon vaivattomasti säästäen käyttäjän työtä. Nämä järjestelmät käyttävät edistyneitä sensoreita ja algoritmeja tarkan ohjaamisen varmistamiseksi, mikä vähentää miehistön työkuormaa ja varmistaa pehmeämmän matkan. Raymarine Kalastuslokit hyödyntävät sonaritekniikkaa alusten ja kalastusalueiden sijainnin määrittämiseen. Yrityksen kalastuslokivalikoima tarjoaa korkeatasoisia näyttöjä ja edistyneitä sonarikäyttömahdollisuuksia, mikä auttaa kalastajia löytämään runsaskalastisia alueita onnistuneen kalastuskokemuksen saamiseksi. Raymarine Tutka -järjestelmät parantavat navigointiturvallisuutta tarjoamalla reaaliaikaista tietoa ympäristössä olevista aluksista, esteistä ja sääolosuhteista. Nämä tutkat hyödyntävät edistynyttä signaalinkäsittelyä tarjotakseen selkeää ja tarkkaa tietoa myös haastavissa sääolosuhteissa. Raymarine Axiom -sarja on linja monitoiminäytöitä, jotka on varustettu intuitiivisilla kosketusnäytöillä. Ne tarjoavat saumattoman integroitumisen navigointiin, tutkaan, sonariin ja viihdetarjontaan, antaen veneilijöille kattavan ratkaisun navigointiin ja paikallisiin viihdeohjelmiin. Raymarine Axiom Pro rakentaa Axiom-sarjan päälle edistyneillä ominaisuuksilla, jotka on suunniteltu ammattikapteenien ja vakavien veneilijöiden tarpeisiin.
Raymarine GPS -järjestelmät tarjoavat tarkkoja paikannus- ja navigointitietoja, mikä auttaa veneilijöitä määrittämään tarkan sijaintinsa ja suunnittelemaan reittejä luottavaisin mielin. Nämä GPS-järjestelmät tarjoavat nopean hankinta-ajan ja luotettavan suorituskyvyn, mikä varmistaa turvallisen ja tehokkaan navigointikokemuksen. Raymarine Kamerat parantavat paikallista tietoisuutta aluksella antamalla visuaalisia syötteitä kriittisistä alueista, kuten moottorihuoneesta, kannesta tai näkymättömistä kohdista. Nämä kamerat voidaan integroida navigointinäyttöihin, mikä mahdollistaa ympäristön seuraamisen reaaliajassa. Raymarine Syöttöanturit ovat tärkeä osa sonarin ja kalastuslokin toimintaa. Ne lähettävät ja vastaanottavat sonarisignaaleja tarjotakseen yksityiskohtaista tietoa vesiolosuhteista, mukaan lukien veden syvyys, pohjan rakenne ja kalastuksen läsnäolo.