up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Sakura Pyörivä Sauva Tsubaki

Sakura Pyörivä Sauva Tsubaki

plus
Sakura

Sakura Pyörivä Sauva Tsubaki

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Sakura Pyörivä Sauva Tsubaki

Taimenen viehettävät sauvat kahdessa yhtä suuressa kappaleessa IM24T + 1K Mitsubishi Japan hiili Fuji FaZLite K Tangle Free Uudet oppaat Fuji TVS -kelaistuin AAA korkkipidike


Tekniset tiedot:

Paino: 108 g
Pituus: 7 jalkaa
Teho: keskinkevyt
Valualue: 3 12
Linjan luokitus: 4 12
Toimi: Nopea
Täydennä tilauksesi Sakura Pyörivä Sauva Tsubaki:lla, jonka löydät Onkivavat kokoelmastamme Virvelöinti tuotteiden joukosta. Selaa myös muita merenkulku ja kalastus kategorioita waveinn:ssa, joka on oma merenkulku ja kalastusvarusteisiin erikoistunut verkkokauppasi. Hanki nyt kaikki Virvelöinti varusteesi parhailla hinnoilla, 100% alin hintatakuulla waveinn:ssa!

Ominaisuudet Sakura Pyörivä Sauva Tsubaki

Väri
Musta

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up