up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Strike king Jig Head Tour Grade Football

Strike king Jig Head Tour Grade Football

plus
Strike king

Strike King Jig Head Tour Grade Football

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Strike king Jig Head Tour Grade Football

Strike King® Tour Grade Football Jig Head -päässä on jalkapallon muotoinen pää, erityinen väkäs, joka auttaa syöttejä nousemaan ilman erityistä liimaa, 60 asteen tasainen Gamakatsu®-silmäkoukku parempien koukkusarjojen saamiseksi ja jauhemaalatut maalit. Mahtava kannessa. Suunniteltu shakey-tyyliseen kalastukseen, mutta sopii myös tavallisiin jigipäihin.


Ominaisuudet:

Jalkapallon muotoinen pää
Erityinen väkä
60 astetta litteä silmä Gamakatsu® koukku
Jauhemaalatut maalikaaviot
3 kpl


Aiotko hankkia itsellesi suositun Strike king Jig Head Tour Grade Football:n? Kaikki Strike king-merkkiset tuotteet ovat parasta laatua, jotta voit nauttia urheilusta ilman komplikaatioita. Tilaa Strike king Jig Head Tour Grade Football jo tänään ja saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme waveinn:ssa on tarjota laadukkaita merkkivarusteita uskomattomin alhaisin hinnoin. Verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman merenkulku ja kalastus varusteita ja ainutlaatuisia vapaa-ajan tuotteita.

Ominaisuudet Strike king Jig Head Tour Grade Football

Väri
Hopeinen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up