up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Strike king Pehmeä Viehe KVD Dream Shot 114.3 Mm

Strike king Pehmeä Viehe KVD Dream Shot 114.3 Mm

plus
Strike king

Strike King Pehmeä Viehe KVD Dream Shot 114.3 Mm

Tuotekuvaus Strike king Pehmeä Viehe KVD Dream Shot 114.3 Mm

KVD Dream Shot OPT 4´´

Kevin VanDamin suunnittelema Strike King® KVD Dream Shot -pehmosyötti tarjoaa dropshotter-version suositusta Strike King Caffeine Shadista. Superpehmeästä muovista valetussa KVD Dream Shotissa on saranoitu pyrstöosa, joka värisee ja tärisee vavan kärjen pienimmässäkin liikkeessä. Erittäin todenmukainen tunne ja toiminta – tappava valinta mihin tahansa dropshot-laitteistoon.


Ominaisuudet:

Saranoitu hännän toiminta
Ainutlaatuinen kahvin tuoksu
Suolalla kyllästetty
Värisee ja tärisee pudotessaan
Open Pour -tekniikkaHaluatko ostaa Strike king Pehmeä Viehe KVD Dream Shot 114.3 Mm:n? Olet oikeassa paikassa! waveinn tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia Pehmeät vieheet malleja. Tutustu nyt uusiin Vieheet tarjouksiimme waveinn:ssa. Näitä Strike king-merkkisiä Pehmeät vieheet tuotteita on saatavilla useissa eri kooissa ja väreissä ja sisältää kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi urheilukokemuksestasi.

Ominaisuudet Strike king Pehmeä Viehe KVD Dream Shot 114.3 Mm

Koko
101 - 150 mm
Väri
Monivärinen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up