up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Strike king Pehmeä Viehe KVD Perfect Plastics Blade 101 Mm

Strike king Pehmeä Viehe KVD Perfect Plastics Blade 101 Mm

plus
Strike king

Strike King Pehmeä Viehe KVD Perfect Plastics Blade 101 Mm

Tuotekuvaus Strike king Pehmeä Viehe KVD Perfect Plastics Blade 101 Mm

KVD Perfect Plastics Blade Minnow

Strike King® KVD Perfect Plastics Blade Minnow alkoi olla loistava traileri. Siitä tuli loistava kaikinpuolin syötti! Tällä swimbait-tyylisellä syötillä on vaikuttava toiminta ja profiili, jota kalat pitävät vastustamattomana. Segmentoitu runko ja hoikka profiili tarjoavat erittäin luonnollisen ja todentuntuisen uintitoiminnan, joka on välttämätöntä puremien saamiseen kirkkaassa vedessä tai paineistetuista kaloista. Kalastajat huomaavat sen toimivan erinomaisesti jigipäässä, ruohottomana tai perävaununa. Se kääntyy samalla erinomaisella suorituskyvyllä kasvillisuuden, puun tai avovedessä. Se ui ja heittää loistavasti, ja kiinnitys on kiinteä, kun saat pureman.


Ominaisuudet:

Segmentoitu runko
Hoikka profiili
Luonnollinen, elävä uintitoiminta
Sopii erinomaisesti jigipäähän, ruohottomana tai perävaununa
4,5" pitkä


Strike king Pehmeä Viehe KVD Perfect Plastics Blade 101 Mm:een avulla voit nauttia vapaa-ajan aktiviteeteistasi ilman komplikaatioita. Jos pidät Strike king:n tuotteista ja muista merenkulku ja kalastustuotteista, tsekkaa myös Vieheet tuotteet, joiden joukosta löydät varmasti etsimäsi ja tee tilauksesi mahdollisimman pian, niin saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme waveinn:ssa on tarjota korkealaatuisia tuotteita markkinoiden edullisempaan hintaan maailmanlaajuisella toimituspalvelulla.

Ominaisuudet Strike king Pehmeä Viehe KVD Perfect Plastics Blade 101 Mm

Koko
101 - 150 mm
Väri
Monivärinen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Strike king Pehmeä Viehe KVD Perfect Plastics Blade 101 Mm

Parannettava

-

Haamuväri on melko hyvä, erittäin hienovarainen. Viimeistelyt voisivat olla paremmat, vieheen nenässä näkyy irrotuksen muovijäämiä. Toisaalta muovi näyttää olevan hyvälaatuista, hyvää elastisuutta ja siinä on myös tuotemerkille tyypillistä hajua tai olemusta. Jotain suurta vieheeksi, joka on suunniteltu peräkärryksi chatterbaiteille.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up