Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Vetus

Noin Vetus
Vetus on kuuluisa nimi veneilymaailmassa, joka on synonyymi innovaatiolle, laadulle ja luotettavuudelle. Rikkaan historian omaavan Vetusin laajan tuotevalikoiman ansiosta veneilijät voivat nauttia poikkeuksellisesta veneilyelämyksestä. Vetus Boat Material tarjoaa laadukkaita merenkulkuun tarvittavia materiaaleja. Korroosiolta suojattuihin teräspultteihin ja innovatiivisiin komposiittiratkaisuihin, Vetus Boat Material auttaa varmistamaan, että veneesi on rakennettu kestämään.
Vetus on pyrkinyt veneilyelämyksen parantamiseen tuotteidensa avulla jo vuosikymmeniä. Innovatiivisuuden, kestävyyden ja suorituskyvyn takaamiseksi Vetus on jatkuvasti ammattilaisten ja veneilijöiden valinta, jotka haluavat turvallisia ja muistettavia matkoja. Paranna veneilykokemustasi Vetus-laitteilla, jotka sisältävät ankkurointinostimet, kannet ja luukut. Vetus Boat Equipment varmistaa, että sinulla on kaikki tarvittava veneesi varustelemiseksi maksimaaliseen mukavuuteen ja toiminnallisuuteen.

Vetus-valaistus tuo valoa veneilymatkoille laajan valikoiman korkean suorituskyvyn merenkulkuvalaistusratkaisuja. Tehokkaista LED-navigaatiovalonlähteistä turvallisiin yömatkoihin lämpimään sisävalaistukseen, joka lisää veneen sisätilan tunnelmaa, Vetus Lighting on kultamittanormi merenkulkuvalaistuksessa. Vetus Akut varmistavat, että merimatkasi ovat turvallisia. Niiden avulla saat luotettavan sytytysvoiman ja virtalähteen veneesi sähkölaitteille. Vetus Deck Equipment on suunniteltu yhdistämään muoto ja toiminto sekä kestämään kovan merenkulkuolosuhteet. Vetus Boat Pumps on suunniteltu luotettavuutta ja tehokkuutta varten. Niiden avulla voit pitää veneesi kuivana ja laitteet käynnissä ilman haittaa.
Maintain optimum ilmanlaatu ja mukavuus veneessä Vetus Ventilation -ratkaisuilla. Heidän ilmanvaihto, tuulettimet ja tuuletin-valikoimansa avulla voit varmistaa raikkaan ilman kajuutassa, moottorihuoneessa ja muissa tärkeissä veneen osissa. Vetus Water Tanks on suunniteltu tarjoamaan riittävästi vettä varastointiin ja jakeluun. Olipa suunnittelemassasi pitkiä matkoja tai tarvitset vain jatkuvaa tuoreen veden tarjontaa, Vetus Water Tanks on rakennettu täyttämään tarpeesi.