up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Victron energy Akku Gel Deep Cycle 165Ah/12V

plus
Victron energy

Victron Energy Akku Gel Deep Cycle 165Ah/12V

Tuotekuvaus Victron energy Akku Gel Deep Cycle 165Ah/12V

GEL-mallivalikoima tarjoaa parhaan mahdollisen syklin kestävyyden ja pitemmän käyttöiän. Korkean puhtauden omaavien materiaalien ja lyijykalsiumverkkojen käyttö varmistaa, että sekä AGM: n että GEL: n tuotteissa on erityisen alhainen itsevapaus, jotta ne eivät mene tasaisesti pitkiä aikoja maksutta. Molemmat alueet toimitetaan M8-poratut, tasomaiset kuparipäätteet, jotka takaavat parhaan mahdollisen liitännän ja eliminoivat akun napojen tarpeet.

Tekniset tiedot:

165 ah @ C20.

Mitat: 485 x 172 x 240 mm (LxWxH).

Paino: 48kg.


Victron energy Akku Gel Deep Cycle 165Ah/12V:lla on virallinen valmistajan takaama laatutakuu. Tehdessäsi ostoksia verkossa merenkulku ja kalastus kaupassa, saat Victron energy Akku Gel Deep Cycle 165Ah/12V:n kotiovellesi muutaman arkipäivän kuluessa. Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 556.99 $. Älä missaa mahdollisuuttasi!

Ominaisuudet Victron energy Akku Gel Deep Cycle 165Ah/12V

Väri
Valkoinen
Tuotetyyppi
Geeli/AGM-Akut

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

 • 30 return

  30 PÄIVÄN HELPPO &
  NOPEA PALAUTUS

 • Pay

  100% VARMAA &
  KAUPANKÄYNTIÄ

 • like or return

  TYYTYVÄISYYS
  100 % TAKUULLA

 • pice

  ALHAISIMMAT HINNAT
  TAATUSTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up